ΠΑΟΚ

Αντίστροφη μέτρηση για Λάτσκο

Αντίστροφη μέτρηση για Λάτσκο
λατσκο

Ο Ζολτ Λάτσκο, έχει πλέον επίσημη πρόταση του ΠΑΟΚ στα χέρια του και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται η απάντησή του

Την ίδια ώρα που στην οικογένεια του ΠΑΟΚ όλα από χθες το βράδυ κινούνται στους ρυθμούς της θετικής διάθεσης του Θοδωρή Ζαγοράκη να εμπλακεί στα διοικητικά της ΠΑΕ ο Ούγγρος Ζολτ Λάτσκο έχει πλέον στα χέρια του την πρόταση από την ομάδα της Θεσσαλονίκης για την απόκτησή του.
Μπορεί τη στιγμή αυτή διοίκηση να μην υπάρχει ωστόσο οι Νίκος Βεζυρτζής και Κούλης Αποστολίδης λειτούργησαν ως όφειλαν στην περίπτωση του Ζολτ Λάτσκο. Σε επικοινωνία λοιπόν με τον εκπρόσωπό του, Ίλια Ίβιτς, ο τελευταίος τους ενημέρωσε ότι ο διεθνής Ούγγρος αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.

Κάπως έτσι οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ σε συνέχεια των όσων είχαν συμφωνηθεί προφορικά προχώρησαν στην κατάθεση έγγραφης πρότασης για την απόκτηση του Λάτσκο προσφέροντάς του συμβόλαιο για 3 ή 4 χρόνια. Η πρόταση μάλιστα προβλέπει συγκεκριμένη οικονομική αποζημίωση για κάθε χρόνο συμβολαίου με μπόνους και υψηλές ρήτρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό που ζητήθηκε από τον Ίλια Ίβιτς από πλευράς του ΠΑΟΚ ήταν λίγες ημέρες υπομονή μέχρι να κληθεί να έρθει στην Θεσσαλονίκη ώστε πρώτα να έχει λυθεί το διοικητικό πρόβλημα που υφίσταται σήμερα και δεν επιτρέπει σε κανέναν να υπογράψει συμβόλαια. Το συγκεκριμένο αίτημα έγινε δεκτό και όλα δείχνουν πως εξελίξεις αναμένονται μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας όπως κάτι ανάλογο αναμένεται να έχει συμβεί και με τον Δημήτρη Ορφανό.

Ο Ζολτ Λάτσκο σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Metrosport δεν έκρυψε την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ τονίζοντας πως: «Σαφώς και έχει προβάδισμα στην επιλογή μου ο ΠΑΟΚ. Όπως με ενημέρωσε ο εκπρόσωπος μου έχει κάνει πολύ καλή προσφορά».

Όσο για το πώς αντιμετωπίζει την παρουσία του στον ΠΑΟΚ αλλά και στην Ελλάδα ο Λάτσκο τόνισε: "Θα μου δοθεί η ευκαιρία να παίξω ποδόσφαιρο σε μια μεγάλη Ελληνική ομάδα και να διακριθώ. Η πρόταση του εκπροσώπου μου είναι να αγνοήσω τις ομάδες που έχουν ενδιαφερθεί για μένα και να υπογράψω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Εκτός απρόοπτου θα απαντήσω θετικά και θα έρθω στην Θεσσαλονίκη για να υπογράψω συμβόλαιο", και κατέληξε: "Ειλικρινά με έχει ενθουσιάσει η ιδέα να παίξω ποδόσφαιρο στον ΠΑΟΚ".








TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ