ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αντωνιάδης: "Δεν ήταν καλή η συμπεριφορά του"

Αντωνιάδης: "Δεν ήταν καλή η συμπεριφορά του"
Αντωνιάδης

Ο Αντώνης Αντωνιάδης μίλησε στο "SENTRA 103,3" για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού, αλλά και τη συμπεριφορά Τεν Κάτε

Για τον χθεσινό αγώνα και την πρόκριση εναντίον της Σπάρτα Πράγας:

" Τέλος καλό όλα καλά. Όμως πρέπει να πούμε ότι το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα δεν αντιπροσώπευε τη δυναμικότητα των δύο ομάδων. Δηλαδή το να έχουμε φάει τρία γκολ και να έχουμε βάλει ένα. Επίσης, θα μπορούσαμε να βάλουμε περισσότερα γκολ, παρότι δεν ήμασταν καλοί, όμως δεν παίζουμε μόνοι μας. Ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να αποκλειστεί από αυτή την ομάδα. Πήραμε πανηγυρικά την πρόκριση και με καθαρό σκορ. Παίζαμε σχεδόν μονότερμα εκτός από δίλεπτα και τρίλεπτα στα οποία η Σπάρτα είχε την υπεροχή. Ήταν δίκαιη πρόκριση και θα μπορούσαμε να έχουμε βάλει κι άλλα γκολ".

Για την ετοιμότητα της ομάδας:

" Ο Παναθηναϊκός δεν είναι ακόμα έτοιμος, αλλά αγώνα με τον αγώνα βελτιώνεται. Χθες ήταν πολύ καλύτερος. Καθιερώθηκε ο Κατσουράνης που είναι ένα πολύ καλό εργαλείο. Βοήθησε και ο Λέτο όσο ήταν ξεκούραστος. Για τον Σαλπιγγίδη τι να πούμε; Το φιλότιμο του είναι παροιμιώδες. Αν το παράδειγμα το ακολουθήσουν κι οι ξένοι θα αλλάξει το αγωνιστικό κλίμα. Ο Σαλπιγγίδης μαζί με τον Κατσουράνη και τον Κάραγκούνη ήταν οι καλύτεροι".

Για την έλλειψη Ελλήνων παικτών στις ομάδες:

" Πρέπει ο κορμός κάθε ομάδας να είναι ελληνικός και οι ξένοι καλύτεροι από τους Έλληνες".

Για την πιθανότητα ενίσχυσης στην άμυνα:

" Υπάρχουν οι αρμόδιοι που είναι ο προπονητής, ο κ. Αντωνίου και ο κ. Πατέρας. Θα γίνουν τα απαραίτητα. Στην Ελλάδα είμαστε όλοι προπονητές. Έγινε απύθμενη επίθεση στον προπονητή. Σχεδόν κάποιοι τον έδιωξαν κιόλας. Να μην είμαστε ισοπεδωτικοί. Λάθη δεν κάνει όποιος κοιμάται".

Για τη συμπεριφορά του Χενκ Τεν Κάτε στην συνέντευξη Τύπου μετά τον χθεσινό αγώνα:

" Δεν ήταν καλή η συμπεριφορά του, αλλά πρέπει να λάβουμε υπόψιν τον παράγοντα άνθρωπο. Έχει ακούσει πάρα πολλά. Ουδείς είναι υπεράνω κριτικής, αλλά άλλο κριτική κι άλλο ισοπέδωση. Όλοι θα κριθούμε. Αρκεί να έχει βάσεις η κριτική και να είναι καλόπιστη".

Για το αν θα γίνουν κι άλλες μεταγραφές:

" Ο πρόεδρος άφησε ένα 'παραθυράκι' ανοιχτό. Αυτό είπε ο πρόεδρος, έτσι το βλέπω κι εγώ. Μπορεί να γίνει μπορεί και όχι. Έχουμε καλό υλικό. Η ομάδα θέλει μοντάρισμα και δέσιμο. Χθες μπήκε ο Κατσουράνης και δεν γίνεται να βγει εκτός ενδεκάδας μετά από αυτή την εμφάνιση. Είναι πολύ έξυπνος παίκτης. Είναι καλός αμυντικά και βγαίνει και μπροστά".

Για την αναβολή του πρωταθλήματος:

" Την Παρασκευή θα αποφασίσει η Εκτελεστική Γραμματεία. Αν υπάρξει αναβολή, τότε θα αναβληθεί όλη η αγωνιστική για να υπάρχει ισονομία. Θα μπορούσαμε να βάλουμε κλειδάριθμο στην κλήρωση, αλλά δεν το σκεφτήκαμε. Το αναγνωρίζουμε ότι κάναμε λάθος. Την προηγούμενη εβδομάδα πάρθηκε ομόφωνη απόφαση στην Σούπερ Λιγκ για να αναβληθεί η πρώτη αγωνιστική".

























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ