ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αντωνιάδης: "Είναι ποδοσφαιρόφατσα ο Νιόπλιας"

Αντωνιάδης: "Είναι ποδοσφαιρόφατσα ο Νιόπλιας"
αντωνιαδης

"Είναι ποδοσφαιρόφατσα ο Νιόπλιας" είπε ο α' αντιπρόεδρος κ. Αντωνιάδης και μίλησε για ενίσχυση και τίτλο

- για την αλλαγή προπονητή και την πορεία της ομάδας:


" Πιστεύω πως το κακό σημείο του Παναθηναϊκού ήταν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Βέβαια κερδίζαμε αλλά δεν ήμασταν ευχαριστημένοι, κοιτάγαμε μόνο τους 3 βαθμούς και όχι το καλό ποδόσφαιρο. Υπάρχει αλλαγή ψυχολογίας για την ομάδα με την έλευση του Νιόπλια.

Έχει το χάρισμα να μιλάει στους παίκτες, παρακολουθεί την παγκόσμια εξέλιξη του ποδοσφαίρου. Και εγώ έχω επαφές με τα παγκόσμια δρώμενα και παρακολουθώ όμως δεν είναι ίδια με τη γνώση του Νιόπλια. Βλέπει πολλά πράγματα και είναι πολύ καλός στη δουλειά του και άμα συνεχίσει έτσι, θα πάει μια χαρά και θα γίνει ένας πάρα πολύ καλός προπονητής.

Είναι ποδοσφαιρόφατσα και είναι πολύ καλό παιδί. Δεν είναι ασυγχώρητος στα λάθη των παικτών του, απλώς βλέπει τα λάθη τους και τα τονίζει μετά για να τα διορθώνουν χωρίς να τους φωνάζει και να τους μιλά άσχημα. Πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός θα παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο.

Έχει καλή επιθετική γραμμή. Πρέπει να συνεχίσει να μιλάει με τους παίκτες ο προπονητής και αν συνεχίσει έτσι θα καταφέρει να διορθώσει και να ηρεμήσει κάποιους παίκτες με κακή συμπεριφορά. Εγώ έχω προτείνει τον Νιόπλια σαν προπονητή και τον πίστευα. Θεωρώ ότι μπορεί να ανταπεξέλθει. Έχει πολλούς παίκτες στο κέντρο και πρέπει να τους διαχειριστεί καλά."







- για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα και τις μεταγραφές:


" Ο Παναθηναϊκός έχει πιο δύσκολο πρόγραμμα στο δεύτερο γύρο από τον Ολυμπιακό. Χρειάζεται ένα σέντερ μπακ καλό, μεγάλο όνομα να καλύψει τα κενά στην άμυνα της ομάδας. Θέλει έναν αφέντη στην άμυνα, κυρίως στο ψηλό παιχνίδι. Δεν γνωρίζω τι θα γίνει με τον Κλέιτον. Ο Παναθηναϊκός έχει ένα σέντερ φορ τον Σισέ που έχει πολύ εκρηκτικότητα και ταχύτητα όμως του λείπουν οι πάσες.

Η ομάδα έχει αρχίσει να μαθαίνει τακτική και ο προπονητής θέλει κάθε παίκτης να ξέρει που βρίσκεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Να μάθουν που πρέπει να παίζουν και να υπάρχει σωστό και ορθολογικό σύστημα στην ομάδα. Νομίζω ο Λέτο μπορεί να δώσει πάρα πολλά από την αριστερή πλευρά και το προχθεσινό παράπονο του για την αλλαγή δεν θεωρώ ότι ήταν κάτι ιδιαίτερο."



- για τον Τεν Κάτε και τον Δομάζο:


" Είχαμε εμπιστοσύνη στον Τεν Κάτε και το καλοκαίρι αποφασίσαμε να τον κρατήσουμε στην ομάδα για να δουλέψει στον καλοκαιρινό σχεδιασμό που έγινε. Έκανε καλή φυσική κατάσταση στην ομάδα, δηλαδή καλές προπονήσεις δίχως τραυματισμούς και προβλήματα.

Δεν μεταχειριζόταν καλά κάποιους παίκτες. Ο Δομάζος καλά έκανε και μίλαγε για την ομάδα και έχει κάθε δικαίωμα να μιλά και να κρίνει. Είναι ένας άνθρωπος που ξέρει πολλά από μπάλα και νομίζω πως η άποψή του είναι πολύ χρήσιμη".









TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ