ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αντωνιάδης: "O ΠΑΟ περνάει την Σπάρτα"

Αντωνιάδης: "O ΠΑΟ περνάει την Σπάρτα"
αντωνιαδης

Αισιόδοξος για πρόκριση του Παναθηναϊκού στην επόμενη φάση εμφανίστηκε ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού Αντώνης Αντωνιάδης

" Έχουμε τον πρώτο αγώνα κόντρα στην Σπάρτα και η δεύτερη κλήρωση θα είναι ακόμα πιο δύσκολη. Δεν ξέρουμε τις διαφορές που έχει από πέρσι η Σπάρτα, αλλά πρόκειται για μία καλή ομάδα από την Τσέχικη σχολή.

Νομίζω ότι αν ο ΠΑΟ βάλει την ευρωπαϊκή του στολή θα περάσει. Θετικό είναι ότι έχουμε την παράδοση υπέρ μας. Ο ΠΑΟ με Γκλάντμπαχ έδειξε ότι έχει ανέβει. Είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε κάποιους αγώνες πολλοί σοβαρούς

", τόνισε ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού αναφορικά με τις αναμετρήσεις με την Σπάρτα.

Ο Αντωνιάδης σχολίασε και τις φετινές μεταγραφές του Παναθηναϊκού, ενώ αναφορικά με τον Σωτήρη Νίνη τόνισε ότι θα πρέπει φέτος να αφήσει την σφραγίδα του.

" Ο Κατσουράνης είναι μία μεγάλη ποδοσφαιρική φυσιογνωμία στην Ελλάδα. Είναι ένα πολυεργαλείο είναι φιλότιμο παιδί. Μαζί με τον Καραγκούνη μπορούν να ξεσηκώσουν και τα άλλα παιδιά.

Η αξία του Σισέ είναι δεδομένη και τα γκολ που χρειάζεται θα τα βάλει. Τα τεχνικά θέματα αφορούν τον προπονητή και ο Παναθηναϊκός πιστεύω θα είναι πιο βελτιωμενος. Ο Τεν Κάτε είναι για δεύτερη χρονιά στον Παναθηναϊκό και γνωρίζει καλύτερα το υλικό του. Υπάρχει ανταγωνισμός και όλοι θα πρέπει να κοιτάξουν το καλό της ομάδας.

Όσον αφορά τις μεταγραφές είμαι αναρμόδιος να απαντήσω. Αν περάσουμε στους ομίλους κάτι μπορεί να προκύψει. Έγιναν καλές κινήσεις και η ομάδα πιστεύω θα πάει καλύτερα.

Ο Νίνης πρέπει φέτος να βάλει την σφραγίδα του. Φέτος έκανε προετοιμασία μαζί με τους υπόλοιπους και θα πρέπει να απλώσει και να δώσει όλου το ταλέντο. Να είναι μαζεμένος και αποφασιστικός και να παίξει ποδόσφαιρο. Δεν ξέχασε την μπάλα που ήξερε

".










TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ