ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αντωνίου: "Καλή η κλήρωση"

Αντωνίου: "Καλή η κλήρωση"
Κώστας Αντωνίου

Αισιόδοξος ο Αντωνίου για την πρόκριση που δήλωσε ότι: "Φέτος θα μας φοβούνται περισσότερο" (videos)

" Γενικα ήταν μία κλήρωση, όπως περίπου την περιμέναμε. Οι ομάδες αυτού του γκρουπ είναι περίπου της ίδιας δυναμικότητας", είπε αρχικά ο Αντωνίου.

Όσον αφορά τις περσινές αναμετρήσεις με την Σπάρτα, τόνισε: " Είμαστε παλιοί γνώριμοι με την Σπάρτα και μπορεί αυτό να είναι έξτρα κίνητρο για αυτούς. Είναι μία καλή κλήρωση και με σοβαρότητα και προσπάθεια θα βρεθούμε στην επόμενη φάση".

Για την προϊστορία και αν αυτή παίζει ρόλο, υπογράμμισε: " Δεν έχει σημασία τι έχει συμβεί στο παρελθόν. Αλλά αισθανθήκαμε καλά στο άκουσμα του ονόματός της.

Αυτοί θα μας υπολογίζουν και θα μας φοβούνται περισσότερο. Εμείς είμαστε πιο ενισχυμένοι φέτος. Έχουμε ξεκινήσει από ένα πολύ καλύτερο επίπεδο και αν βρούμε το ρυθμός μας στις επόμενες 15 μερες δε θα έχουμε κανέναν πρόβλημα

".

Ικανοποιημένος έδειξε με δηλώσεις του στον Sentra "103,3", ο β' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκος, Γιάννης Βεκρής.

" Μια κλήρωση πρέπει πάντα να την αντιμετωπίζεις με σοβαρότητα καθώς όλες οι ομάδες είναι υψηλού επιπέδου. Ξέρουμε την αντίπαλο αφού την είχαμε αντιμετωπίσει πέρσι και ευελπιστούμε φέτος να έχουμε την ίδια καλή πορεία.

Ακούγεται καλύτερα η Σπάρτα από τις άλλες ομάδες. Μπορούμε να πούμε ότι η κλήρωση είναι καλή και πρέπει να αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα" είπε ο παράγοντας του "τριφυλλιού

".

Ο Κώστας Αντωνίου για την κλήρωση



Η πρωινή προπόνηση

Μπορεί το βράδυ ο Παναθηναϊκός να παίζει φιλικό κόντρα στην Χόφενχαϊμ, ωστόσο στην πρωινή προπόνηση ο Χενκ Τεν Κάτε δεν πραγματοποίησε ούτε καν χαλάρωμα.

Ο Ολλανδός τεχνικός άφησε τους "βασικούς" εκτός προπόνησης, ώστε να τους αποφορτίσει και να τους βοηθήσει να παρουσιαστούν περισσότερο φρέσκοι στη φιλική αναμέτρηση.

Ο Τεν Κάτε θεωρεί το αποψινό φιλικό ως το δυνατότερο τεστ της καλοκαιρινής προετοιμασίας, για αυτό και επέλεξε να ρίξει στον αγωνιστικό χώρο ό,τι καλύτερο διαθέτει στο έμψυχο δυναμικό.

Οι υπόλοιποι έτρεξαν, έκαναν αρκετά σπριντ, συνέχισαν με ασκήσεις με κώνους και passing game-ξεμαρκάρισμα στον χώρο και ολοκλήρωσαν με δίτερμα.

Στο δίτερμα οι "κίτρινοι" (Τζόρβας, Νίνης, Μαχλελής, Ζιλμπέρτο, Μπιάρσμιρ, Χριστοδουλόπουλος) επικράτησαν των "πορτοκαλί" (Καρνέζης, Καντέ, Σιμάο, Μελίσσης, Πετρόπουλος, Μενσά) με σκορ 9-4.

Στη διάρκεια του διπλού, ένα σκληρό μαρκάρισμα του Σιμάο πάνω στον Νίνη, αποτέλεσε την αφορμή για μία αψιμαχία μεταξύ τ6ων δύο παικτών.

Ο Τεν Κάτε διέκοψε αμέσως το δίτερμα, τους έστειλε να κάνουν ένα γύρο για να το συζητήσουν και να ηρεμήσουν και μόνο έτσι τους ξαναδέχθηκε στο μίνι δίτερμα.






































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ