ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αντωνίου: "ΠΑΟ, η Μπαρτσελόνα της Ελλάδος"

Αντωνίου: "ΠΑΟ, η Μπαρτσελόνα της Ελλάδος"
αντωνιου

Εισήγηση παραμονής του Νιόπλια θα θέσει ο Αντωνίου που είπε: "Ο ΠΑΟ είναι η Μπάρτσα της Ελλάδος"

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου των "πράσινων" παραχώρησε συνέντευξη στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, η οποία θα προβληθεί το μεσημέρι του Σαββάτου στην εκπομπή "Γκολ χωρίς σύνορα" και μίλησε επίσης για πολλά ακόμα θέματα.
Απόσπασμα από όσα είπε ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού:

- για τον τεχνικό της ομάδας, Νίκο Νιόπλια: " Θα παραδώσω την έκθεσή μου και θα είναι θετική η εισήγησή μου για τον Νίκο Νιόπλια. Ο Νίκος πρέπει να έχει μια μεγαλύτερη ευκαιρία και σίγουρα το μέλλον του πρέπει να είναι ο Παναθηναϊκός. Σας το λέω επειδή είμαι οπαδός μιας άλλης θεωρίας. Ότι οι ομάδες χτίζουν την κουλτούρας τους και την τεχνογνωσία τους. Ο Παναθηναϊκός είναι ένα πολύ μεγάλο κλαμπ και μπορεί να τα έχει αυτά. Είμαστε αναλογικά η Μπαρτσελόνα της Ελλάδος. Δεν μπορούμε να δούμε τους εαυτούς μας έξω από αυτή τη λογική".

- για τις αλλαγές που έχουν γίνει στον Παναθηναϊκό: "Στον Παναθηναϊκό έχουν αλλάξει πολλά πράγματα σε όλα τα επίπεδα. Καλύτερη διοίκηση, καλύτερο ρόστερ, καλύτερη οργάνωση και καλύτεροι προπονητές. Έτσι γίνεται στο ποδόσφαιρο πάντα".

- για τα συναισθήματα για την επίτευξη του νταμπλ: " Όταν πήραμε το πρωτάθλημα ένιωσα ανακούφιση. Όταν πήραμε το Κύπελλο ένιωσα χαρά".

- για τον μεταγραφικό σχεδιασμό: " Η έλευση στο χώρο της άμυνα μιας μεγάλης προσωπικότητας θα είναι προτεραιότητά μας".

- για το μπάτζετ των προηγούμενων χρόνων και αν πιστεύει πως δόθηκαν σωστά τα χρήματα εκ του αποτελέσματος: " Ξοδέψαμε κάποια χρήματα και πετύχαμε τους στόχους μας. Αυτό που για μένα είναι πολύ σημαντικό να δει κάποιος είναι όχι το πόσα χρήματα χρειάστηκαν αλλά το εάν η αξία του ρόστερ περιέχει αυτά τα λεφτά. Πήραμε έναν Νίνη που είχε παίξει τέσσερα παιχνίδια και φέτος έχει παίξει 31. Έχει ίδια αξία; Δώσαμε 3,5 εκατομμύρια για τον Λέτο και τώρα κάνει πολύ περισσότερα. Το ίδιο και ο Σιμάο αλλά και ο Σισέ. Και το λέω γιατί είμαι σε θέση να γνωρίζω το ενδιαφέρον της αγοράς".

- για το μέλλον του: " Αυτό που σκεφτόμουν και πριν και το σκέφτομαι και τώρα είναι το έξης. Πριν φτάσουμε στους στόχους το μυαλό μου ήταν συγκεντρωμένο μόνο σε αυτούς και τίποτα άλλο. Εγώ ξέρω ότι ο Παναθηναϊκός μου πρόσφερε ένα διετές συμβόλαιο. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους όλους που με τίμησαν με αυτή τους την εμπιστοσύνη. Από εκεί και έπειτα θεωρώ ότι ένας πρώτος κύκλος έχει κλείσει. Κανένας δεν ξέρει αυτή τη στιγμή που μιλάμε ποια θα είναι η επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό. Και εγώ ακόμα δεν μπορώ να σας το απαντήσω αυτό το πράγμα".

- για το εάν θα ήθελε εκείνος να συνεχίσει: " Περιμένω να δω ποιες θα είναι οι αποφάσεις, ποιες θα είναι οι προοπτικές. Αυτό που έχω να σας πω είναι ότι είτε τη συνεχίσω αυτή τη δουλειά είτε δεν τη συνεχίσω είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και υπερήφανος με αυτό που έχει γίνει.

Στρατηγικά τους στόχους τους δίνουν πάντα οι άνθρωποι που είναι πάνω από το επίπεδο του ποδοσφαιρικού, είναι οι άνθρωποι που είναι ιδιοκτήτες, είναι οι μέτοχοι αυτοί βάζουν τους στόχους και μετά επιλέγουν τους ανθρώπους που θα τους υλοποιήσουν. Έτσι γίνεται σε όλες τις ομάδες και φαντάζομαι αυτή είναι η πρόθεση και των ανθρώπων του Παναθηναϊκού".
















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ