ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αντωνίου: "Συγκεντρωθείτε... όλοι κρινόμαστε"

Αντωνίου: "Συγκεντρωθείτε... όλοι κρινόμαστε"
ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΓΙΑ ΜΕΣΑ

Μήνυμα ενόψει συνέχειας για περισσότερη προσοχή από Αντωνίου και Τεν Κάτε στους παίκτες του "τριφυλλιού"

" Δεν τελείωσε τίποτα ακόμα. Το χθεσινό αποτέλεσμα σίγουρα δεν ήταν καλό αλλά και πάλι εμείς αν είμαστε προσεκτικοί μέχρι τέλους θα τα καταφέρουμε.

Θέλω να προσέχετε πολύ τη προσωπική σας ζωή σας γιατί σε δεκαπέντε μέρες παίζουμε όλη τη χρονιά. Πρέπει και του χρόνου να είμαστε στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Συγκεντρωθείτε στα παιχνίδια που απομένουν και μη διαβάζετε τα μεταγραφικά σενάρια. Όλοι κρινόμαστε και είμαστε σε δύσκολη θέση. Πρέπει να καταλάβετε την κατάσταση.

Να βάλετε την ομάδα πάνω από όλα και να αφήσετε στην άκρη τα όποια προβλήματα. Δώστε τα όλα μέχρι τις 31 Μαΐου





" ήταν τα λόγια του Κώστα Αντωνίου με τους παίκτες να ακούνε με ιδιαίτερη προσοχή.

Χενκ Τεν Κάτε: "Να κάνουμε αυτοκριτική..."

Σύντομη ήταν και η ομιλία του προπονητή των "πράσινων" που από τα επόμενα λεπτά του ματς με την ΑΕΚ κάλυψε τους παίκτες του στα ΜΜΕ, ωστόσο σήμερα τους έθεσε προ ευθυνών τους. Συγκεκριμένα, ο Χενκ Τεν Κάτε είπε στους ποδοσφαιριστές του:

" Προσπαθήσαμε πολύ να πάρουμε τη νίκη αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεν μας βγήκε το ματς. Χάσαμε αρκετές ευκαιρίες αλλά δεν πειράζει το ξεχνάμε.

Σκοπός μας είναι να τα δώσουμε όλα μέχρι το τέλος για να κατακτήσουμε την πρώτη θέση στα πλέι-οφ που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ

" ήταν τα λόγια του 55χρονου τεχνικού.

Θεραπεία ο Νίλσον

Αγωνιστικά, όσοι από τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού αγωνίστηκαν στον χθεσινό αγώνα με την ΑΕΚ ακολούθησαν αποθεραπεία.

Οι υπόλοιποι "πράσινοι" μετά από το ζέσταμα επιδόθηκαν σε ασκήσεις στις ταχύτητες και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα. Θεραπεία ακολούθησε ο Νίλσον, λόγω του προβλήματος που αποκόμοισε από το ματς με την "Ενωση", ενώ ατομικά προπονήθηκαν οι Μελίσσης και Μάτος.











TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ