ΑΕΚ

Ο Αντώνης Ηλιόπουλος στο SPORT24 για την άφιξη Μαρσιάλ: "Συγχαρητήρια στον πρόεδρο που κάνει τα πάντα για αυτή την ομάδα"

Ο Αντώνης Ηλιόπουλος στο SPORT24 για την άφιξη Μαρσιάλ: "Συγχαρητήρια στον πρόεδρο που κάνει τα πάντα για αυτή την ομάδα"
INTIME SPORTS | ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ

Ο Αντονί Μαρσιάλ έφτασε στην Ελλάδα για την ΑΕΚ και ο διοικητικός υπεύθυνος των Ακαδημιών της και ξάδερφος του Μάριου Ηλιόπουλου, Αντώνης, έδωσε συγχαρητήρια στον πρόεδρο της Ένωσης για τη σπουδαία μεταγραφή μιλώντας στο SPORT24.

Η ΑΕΚ κατάφερε να κάνει το κόλπο γκρόσο στα μέσα Σεπτεμβρίου καθώς συμφώνησε με τον Αντονί Μαρσιάλ για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας που θα αποφέρει πάνω από 10 εκατομμύρια ευρώ στον παίκτη, με τον πρώην φορ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να φτάνει το βράδυ της Τετάρτης (18/9) στην Ελλάδα για να υπογράψει στους κιτρινόμαυρους.

Κατά την άφιξή του στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" τον περίμεναν για να τον αποθεώσουν χιλιάδες οπαδοί των κιτρινόμαυρων ενώ εκείνος που υποδέχτηκε τον Γάλλο στράικερ στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" ήταν ο ξάδερφος του Μάριου Ηλιόπουλου, Αντώνης.

Μάλιστα ο διοικητικός υπεύθυνος των Ακαδημιών της ΑΕΚ και ο άνθρωπος κλειδί στην υπόθεση του Αντονί Μαρσιάλ, έκανε δηλώσεις στην κάμερα του SPORT24 και στον Βαγγέλη Αρναούτογλου, λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Μόνο για την ΑΕΚ τίποτα άλλο, μόνο για την ΑΕΚ, τίποτα άλλο. Και συγχαρητήρια στον πρόεδρο που κάνει τα πάντα για αυτή την ομάδα".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ