ΑΡΗΣ

Αντού:"Στόχος μας το Κύπελλο"

Αντού:"Στόχος μας το Κύπελλο"
Αντού

Ο Φρέντι Αντού έκανε... σεφτέ στα γκολ στο ματς με τον Εργοτέλη και δήλωσε πως στόχος είναι το Κύπελλο

Ο Άρης πέτυχε μια πολύ σημαντική, όπως εξελίχθηκε το ματς, νίκη απέναντι στον Εργοτέλη στο "Κλεάνθης Βικελίδης", και διατήρησε το προβάδισμα των πέντε βαθμών από τους διώκτες του όσο αφορά τα πλέι οφ.
Με δηλώσεις τους οι Αντού, Κόκε, Κάμπορα και Γκαρσία, μίλησαν για την σημασία της νίκης με τους Κρητικούς, όπως και για τον αγώνα του Κυπέλλου με την Skoda Ξάνθη.

Φρέντι Αντού:"Στόχος το Κύπελλο"

" Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που μπόρεσα και συμμετείχα σε ένα γκολ και ότι η ομάδα μου κατάφερε να κερδίσει και να πάρει τους τρεις βαθμούς. Το γκολ μου θα με κρατήσει στην αυτοσυγκέντρωση που χρειάζομαι για την συνέχεια ενώ θα ήθελα να αφιερώσω το γκολ στην κοπέλα μου την Λόρεν που με παρακολουθεί".

Όταν ο διεθνής με τις ΗΠΑ ρωτήθηκε για το παιχνίδι της Τετάρτης με την Skoda Ξάνθη για τον θεσμό του Κυπέλλου hellas online είπε: " Γνωρίζω ωστόσο ότι ο μεγαλύτερος στόχος της ομάδας είναι φέτος να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδος και υπόσχομαι ότι θα δώσουμε το 110% των δυνατοτήτων μας και κάτι ανάλογο είμαι σίγουρος ότι θα γίνει και από πλευράς των φιλάθλων μας".

Χαβιέρ Κάμπορα:"Θα μας δυσκολέψει ο αγωνιστικός χώρος"

" Ήταν μεγάλη ατυχία για μας το χρονικό σημείο στο όποιο ήρθε η αποβολή και με τον αγωνιστικό χώρο να γίνεται ολοένα και πιο βαρύ από την βροχή. Ωστόσο αυτό που είναι σημαντικό εν όψει της συνέχειας είναι ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς της νίκης και συνεχίζουμε".

Κι όσο για το παιχνίδι της Τετάρτης με την Skoda Ξάνθη για τον θεσμό του Κυπέλλου hellas online ο Αργεντινός επιθετικός υπογράμμισε: " Δεν υπάρχει όμως χρόνος για να χαρούμε αυτήν την νίκη μας παρά μόνο να ξεκουραστούμε λίγο και να κοιτάξουμε το παιχνίδι για το Κύπελλο που ακολουθεί με την Ξάνθη στην έδρα μας την Τετάρτη και έχοντας παίξει τρία συνεχόμενα παιχνίδια σε βαρύ αγωνιστικό χώρο και αφού τελειώσει το ντέρμπι με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα".

Σέρχιο Κόκε:"Μετράει μόνο η νίκη"

" Ούτε το γκολ μου ούτε η ασίστ στο δεύτερο γκολ της ομάδας ήταν τόσο σημαντικό για μένα όσο ότι η ομάδα πέτυχε τον στόχο της που ήταν η νίκη. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι κερδίσαμε σε ένα παιχνίδι που έγινε περίπλοκο από το ξεκίνημα που βρεθήκαμε πίσω στο σκορ αλλά καταφέραμε και το ξεκλειδώσαμε παίρνοντας τους τρεις βαθμούς. Κι όλα αυτά στο τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι που παίζουμε σε βαρύ αγωνιστικό χώρο".

Νάτσο Γκαρσία:"Να μην την πατήσουμε"

Για την σημασία της νίκης δεδομένης και της αποβολής του Νάτσο Γκαρσία σημείωσε: " Μία πολύ σημαντική νίκη για την συνέχεια και με την κούραση να έχει αρχίσει να συσσωρεύεται. Ωστόσο όλοι οι ποδοσφαιριστές στην ομάδα θα πρέπει να συνεχίσουμε να έχουμε εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας και να συνεχίσουμε να παίζουμε δυνατά".

Για το παιχνίδι της Τετάρτης με την Skoda Ξάνθη για τον θεσμό του Κυπέλλου hellas online ο αρχηγός του Άρη ξεκαθάρισε πως: " Η χειρότερη παγίδα που θα μπορεί να πέσουμε είναι να θεωρήσουμε πως θα είμαστε το φαβορί απέναντι στην Ξάνθη. Θα πρέπει πρώτα να κερδίσουμε τον τελικό με την Ξάνθη για να φθάσουμε στον τελικό της Αθήνας και να πετύχουμε μία μεγάλη νίκη για μας και για τον κόσμο μας".

























TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ