ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Αντράντε: "Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά"

Αντράντε: "Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά"
Αντράντε-Λα Κορούνια

Ευτυχισμένος για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του από τη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια στη Γιουβέντους εμφανίστηκε στις πρώτες του δηλώσεις ο Πορτογάλος κεντρικός μπακ

"Όλα έγιναν πολύ ξαφνικά, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά", τόνισε στις δηλώσεις του ο Ο 29χρονος διεθνής Πορτογάλος για να συνεχίσει:

"Ο μάνατζέρ μου ήταν σε επικοινωνία με τους διοικούντες τη Γιουβέντους, όμως δεν υπήρχε τίποτα το συγκεκριμένο μέχρι πριν από λίγες μέρες.

Αποδέχτηκα την πρόταση αφού έλαβα υπόψη μου κάθε πιθανή περίπτωση και αφού συνενοήθηκα πρώτα με το μάνατζέρ μου. Η λέξη Γιουβέντους αντιπροσωπεύει την εγγύηση.



Υπενθυμίζεται ότι πρώτος στόχος των "μπιανκονέρι" για την ενίσχυση της αμυντικής τους γραμμής ήταν ο Γκάμπριελ Μιλίτο από τη Σαραγόσα, όμως οι πολύ υψηλές οικονομικές απαιτήσεις των Ανδαλουσιανών και η μεγάλη διαφορά στο οικονομικό ανάμεσα στις δύο πλευρές, οδήγησε τους Τορινέζους στο να στραφούν στην πιο προσιτή λύση του Αντράντε.

Τα δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα κάνουν λόγο για συμφωνία που κόστισε κάπου 10,5 εκ.ευρώ μεταξύ των δύο ομάδων, με τον Πορτογάλο κεντρικό μπακ να αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες αποδοχές κάτι παραπάνω από 2 εκ.ευρώ το χρόνο του.








TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ