ΙΝΤΕΡ

Αντριάνο: "Θα πήγαινα στη Μίλαν"

Αντριάνο: "Θα πήγαινα στη Μίλαν"
Αντριάνο

Ο Αντριάνο δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στη Μίλαν, αν δεν ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Ίντερ

Ο διεθνής Βραζιλιάνος επιθετικός των "νερατζούρι" έχει αφήσει πίσω του τα προβλήματα που ταλάνισαν την καριέρα του τον τελευταίο χρόνο και πλέον κάτω από τις οδηγίες του Ζοσέ Μουρίνιο, δείχνει αναγεννημένος και έτοιμος να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις που κατά το παρελθόν τον έχρισαν ως ένα από τους καλύτερους επιθετικούς του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.
Μάλιστα, η εξαιρετική κατάσταση που βρίσκεται ο Αντριάνο, δημιούργησε τις προυποθέσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον ιταλικό σύλλογο, με τις διαπραγματεύσεις να έχουν ήδη ξεκινήσει. Ο άσος από "τη χώρα του καφέ" δε δείχνει πάντως να ανησυχεί για το μέλλον του, δηλώνοντας ότι σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών δε θα είχε πρόβλημα να αγωνιστεί ακόμα και στη Μίλαν.

" Θέλω να ανανεώσω το συμβόλαιό μου και είμαι πρόθυμος να παραμείνω εδώ για πολλά ακόμα χρόνια", δήλωσε στην "Corriere Dello Sport".

" Όμως θα πρέπει να περιμένουμε. Θα είμαι χαρούμενος αν το συμβόλαιο έχει διάρκεια πέρα από το 2010, διαφορετικά θα πάω σε άλλη ομάδα. Ο εκπρόσωπός μου μίλησε στην Ίντερ και συμφωνήσαμε ότι θα χρειαστούμε χρόνο", δήλωσε ο "Αυτοκράτορας".

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο μέλλον με τα χρώματα της Μίλαν είπε: " Στη Μίλαν; Στο ποδόσφαιρο δεν πρέπει ποτέ να κλείνεις καμία πόρτα. Σήμερα είμαι στην Ίντερ αλλά αν δεν επιτευχθεί η ανανέωση δεν είμαι σίγουρος που θα πάω".






TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ