ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Αντσελότι: "Απαιτώ από τον Εμπαπέ να σκοράρει, όχι να πιέζει"

Ο Κάρλο Αντσελότι με τον Κιλιάν Εμπαπέ
Ο Κάρλο Αντσελότι με τον Κιλιάν Εμπαπέ © 2024 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Ο Κάρλο Αντσελότι δήλωσε ότι δεν ζητά από τον Κιλιάν Εμπαπέ να πιέζει την αντίπαλη ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στον Τζουντ Μπέλιγχαμ, τον οποίο υποστήριξε.

Η Ρεάλ υποδέχεται την Ντόρτμουντ για τη 2η αγωνιστική του Champions League, με τον Κάρλο Αντσελότι να αναφέρεται στη συνέντευξη Τύπου στον Κιλιάν Εμπαπέ και τον Τζουντ Μπέλιγχαμ.

Ο Ιταλός τεχνικός υποστήριξε ότι αυτό που ζητά από τον Γάλλο σταρ είναι γκολ κι όχι να πιέζει, ενώ αναφερόμενος στον Άγγλο διεθνή, ο οποίος έχει σχολιαστεί ιδιαίτερα για το γεγονός ότι δεν έχει σκοράρει τη φετινή σεζόν, τον επαίνεσε για τη σκληρή δουλειά.

"Απαιτώ από τον Εμπαπέ να σκοράρει. Προτιμώ να πετυχαίνει γκολ παρά να πιέζει. Ζητάω τον Εμπαπέ αυτό που ζητούσα από τον Καρίμ Μπενζεμά, να είναι έτοιμος όταν ανακτήσουμε την κατοχή της μπάλας", είπε αρχικά και πρόσθεσε:

"Είμαστε ικανοποιημένοι με τη δουλειά του Μπέλιγχαμ γιατί δουλεύει σκληρά στο γήπεδο. Πάντα αγωνίζεται, παλεύει, κάνει θυσίες.

Δεν έχει πετύχει φέτος γκολ, αλλά η έκπληξη δεν ήταν φέτος, αλλά πέρυσι που σημείωσε πολλά γκολ. Για εμάς αυτή τη στιγμή είναι πολύ πιο σημαντικός από τα γκολ που πέτυχε πέρυσι".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ