ΜΙΛΑΝ

Αντσελότι: "Δεν αξίζαμε την ήττα από τη Ρόμα"

Milan's Massimo Ambrosini, center, looks on as AS Roma's players celebrate after their teammate Mirko Vucinic of Montenegro scored during the Italian Serie A top league soccer match between AS Roma and Milan, in Rome's Olympic stadium, Saturday, March, 15, 2008. (AP Photo/Andrew Medichini)
Ρόμα-Μίλαν AP

Την άποψη ότι η Μίλαν εδικαιούτο τουλάχιστον την ισοπαλία στο "Ολίμπικο" απέναντι στη Ρόμα, εξέφρασε ο τεχνικός των "ροσονέρι"

"Αισθανόμαστε άτυχα μετά από αυτή την ήττα. Μερικές φορές χάνεις δίκαια, άλλες φορές όχι", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο τεχνικός των "ροσονέρι" και συνέχισε:

"Οι τζαλορόσι εκμεταλλεύτηκαν τις αδράνειες μας και πήραν το ματς, όπου το δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία ή και κάτι περισσότερο για εμάς.

Παίξαμε πολύ καλά και δυστυχώς πετάξαμε πόντους. Για να είμαι ειλικρινής, δεν περίμενα να τα πάμε τόσο καλά απόψε, καθώς είχαμε τον έλεγχο, πήραμε το προβάδισμα και προσπαθήσαμε να διευρύνουμε το προβάδισμά μας".

Στο ντέρμπι του "Ολίμπικο", Ζέεντορφ και Κακά είχαν εξαιρετική απόδοση, αγωνιζόμενοι πίσω από τον Πάτο (μοναδικός προωθημένος φορ), με τον Αντσελότι να μην φαίνεται διατεθειμένος να πετάξει... λευκή πετσέτα στην κούρσα για την 4η θέση, ακόμα και αν η Φιορεντίνα νικήσει σήμερα (16/3) τη Τζένοα και αυξήσει στους 4 πόντους τη διαφορά της από τους Μιλανέζους.

"Δεν μπορώ να παραπονεθώ πραγματικά για την απόδοση που είχαμε, παρόλα αυτά χάσαμε. Δεν πειράζει, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε με την ίδια ποιότητα και πείνα, τότε πιστεύω ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας".

Τέλος, ο Αντελότι σχολίασε τα σενάρια που θέλουν τον Αντρέι Σεβτσένκον να επιστρέφει στο "Σαν Σίρο" το ερχόμενο καλοκαίρι, μετά από δύο χρόνια αποτυχημένης παρουσίας στο Λονδίνο με τη φανέλα της Τσέλσι.

"Θα πρέπει να εκτιμήσουμε εάν χρειαζόμαστε έναν επιθετικό με τα δικά του χαρακτηριστικά. Είμαστε πολύ κοντά του ως άνθρωπο, όμως η επιλογή θα εξαρτηθεί από θέματα τακτικής, όχι αν μας αρέσει ως άτομο ή όχι", κατέληξε χαρακτηριστικά.











TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ