ΓΑΛΛΙΑ

Αντσελότι: "Δεν φοβάμαι τη Γιουβέντους για Ίμπρα"

Αντσελότι: "Δεν φοβάμαι τη Γιουβέντους για Ίμπρα"

Ο Κάρλο Αντσελότι εμφανίστηκε σίγουρος πως η Παρί δεν θα χάσει τον Ιμπραχίμοβιτς αυτό το καλοκαίρι, ενώ εξέφρασε και τη δική του επιθυμία να παραμείνει στο Παρίσι.

"Ξέρω ότι θέλω να παραμείνω. Το σημαντικότερο είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα στη Γαλλία και μετά θα μιλήσουμε με το σύλλογο.

Εάν είναι όλοι ικανοποιημένοι, τότε δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα". Με αυτά τα λόγια ο Κάρλο Αντσελότι απάντησε στα σενάρια που τον θέλουν να αποχωρεί από την Παρί το ερχόμενο καλοκαίρι, ενώ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ενόψει του ματς της Ligue 1 με τη Ρεν, μίλησε και για τη ρεβάνς με τη Μπαρτσελόνα.

"Η Παρί δεν έχει την εμπειρία της Μπαρτσελόνα, που παίζει 13-14 χρόνια με το ίδιο σύστημα και την ίδια φιλοσοφία. Η διάρκεια αυτή είναι και το πιο σημαντικό πράγμα.

Είναι σημαντικό επίσης να κρατάς τον ίδιο προπονητή καθώς έτσι τα πράγματα είναι ευκολότερα σε μία ομάδα".

Όσον αφορά στις φήμες περί επιστροφής του Ιμπραχίμοβιτς στο Καμπιονάτο και συγκεκριμένα στη Γιουβέντους, ο Αντσελότι δήλωσε πως "δεν φοβάμαι πως θα μας αφήσει για να πάει στη Γιουβέντους", ενώ ο Ιταλός εξέφρασε απορία και για την διαμαρτυρία της Μπαρτσελόνα προς την UEFA για τη διαιτησία του Σταρκ.

"Έχω μείνει έκπληκτος. Δεν πιστεύω ότι ο διαιτητής δημιούργησε πρόβλημα για τη Μπαρτσελόνα. Ίσως ο διαιτητής να δημιούργησε προβλήματα για την Παρί".

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ