ΜΙΛΑΝ

Αντσελότι: "Έχουμε μεγαλύτερο κίνητρο από Ιντερ"

Αντσελότι: "Έχουμε μεγαλύτερο κίνητρο από Ιντερ"
Αντσελότι-Μίλαν

Ο τεχνικός της Μίλαν τόνισε πως ποντάρει στη φόρμα του Ιντζάγκι για το ντέρμπι με Ίντερ, προσθέτοντας πως η ομάδα του έχει μεγαλύτερο κίνητρο για τη νίκη

"Δεν έχω αμφιβολίες, η ίδια ενδεκάδα που έπαιξε με Λιβόρνο θα ξεκινήσει και κόντρα στην Ίντερ. Ο Ιντζάγκι μπορεί να παίξει αποφασιστικό ρόλο στο ματς για μία ακόμη αφορά.

Η ομάδα είναι σε καλή φόρμα, και πιστεύω ότι βρισκόμαστε σε άριστη κατάσταση ενόψει ενός τόσο δύσκολου και σημαντικού ντέρμπι",

τόνισε ο τεχνικός των "ροσονέρι" και συνέχισε:

"Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα τα πάμε πολύ καλά. Θέλουμε να επιβάλλουμε το δικό μας ρυθμό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα χάσουμε την ισορροπία στο παιχνίδι μας.

Αυτή η αγωνιστική θα είναι η σημαντικότερη για όλους, παρόλο που για να πετύχουμε το στόχο μας χρειαζόμαστε δύο ακόμα νίκες στη συνέχεια, στα ματς με Νάπολι (εκτός) και Ουντινέζε (εντός)".




Όσο για το ποιά ομάδα θα έχει μεγαλύτερο κίνητρο, η Μίλαν που θέλει το "τρίποντο" για μην αποχαιρετήσει το Τσάμπιονς Λιγκ τη νέα σεζόν ή η Ίντερ που φιλοδοξεί να πανηγυρίσει μαθηματικά τον τίτλο δύο αγωνιστικές πριν το τέλος, ο "Καρλίτο" ήταν κατηγορηματικός:

"Ο δικός μας στόχος είναι πάρα πολύ σημαντικός, καθώς θέλουμε να βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ και να ζήσουμε για μία ακόμη φορά την εμπειρία αυτή της διοργάνωσης, που μας έχει δώσει τόσες χαρές.

Ίσως για την Ίντερ τα πράγματα να μην είναι ακριβώς έτσι, καθώς έχουν δύο ακόμα αγωνιστικές για να πάρουν τη νίκη που χρειάζονται".




Αναφερόμενος στον φετινό αποκλεισμό της Μίλαν από την φάση των "16" της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης αλλά και στην άσχημη πρόσφατη παράδοση που έχει κόντρα στη συμπολίτισσα (3 ήττες στα ισάριθμα τελευταία ντέρμπι), ο Αντελότι υπογράμμισε:

"Όταν αντιμετωπίσαμε την Άρσεναλ στο δεύτερο γύρο, δεν ήμασταν στα καλύτερά μας. Είναι κρίμα, καθώς θα μπορούσαμε να είχαμε προχωρήσει πολύ μακριά στη διοργάνωση και τη φετινή σεζόν.

Η Ίντερ δεν αποδίδει ποδόσφαιρο ποιότητας στα τελευταία παιχνίδια, όμως πήραν τα αποτελέσματα που ήθελαν με πείσμα και χαρακτήρα.




Θα αντιμετωπίσουμε μία πολύ δυνατή ομάδα, που είναι επικίνδυνη στον αέρα και στις στημένες φάσεις. Τώρα παίζουμε με τον τρόπο που ξέρουμε, και αυτό είναι το καλύτερο όπλο μας σε αυτή τη μάχη".


Παρά τη άρνηση της επίσημης Μίλαν να κάνει κάποιο σχόλιο αναφορικά με το "ροζ σκάνδαλο" στο οποίο πρωταγωνίστησε αυτή την εβδομάδα ο Ρονάλντο, ο Αντσελότι υποστήριξε:

"Νοιάζομαι για αυτόν και είναι πραγματικά κρίμα. Σίγουρα δεν περνάει και τις καλύτερες στιγμές του, όμως δεν είμαι αυτός που θα κρίνει τις ιδιωτικές ζωές των ανθρώπων".











TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ