ΜΙΛΑΝ

Αντσελότι: "Είμαστε φαβορί για τον τίτλο"

Αντσελότι: "Είμαστε φαβορί για τον τίτλο"
σεφτσενκο

Ο τεχνικός της Μίλαν... ανασαίνει καλύτερα μετά τις πέντε συνεχόμενες νίκες και θεωρεί πλέον την ομάδα του φαβορί για τον τίτλο

"Τώρα μπορώ να το πω, είμαστε ανάμεσα στα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος", τονίζει χαρακτηριστικά ο τεχνικός των "ροσονέρι", τον ήθελαν φήμες να απομακρίνεται από την θέση του μετά τις ήττες στις δύο πρώτες αγωνιστικές.

"Τα συγχαρητήρια πάνε στους παίκτες. Έχω ένα υγειές γκρουπ στην διάθεσή μου, φτιαγμένο από παίκτες που τους αρέσει να δουλεύουν μαζί. Αυτό είναι σημαντικό και οι δύσκολες στιγμές που περάσαμε μας έκαναν δυνατότερους".

Η Μίλαν έχει τρεις συνεχόμενες νίκες στο καμπιονάτο, πέντε στο σύνολο μαζί με αυτές κόντρα στην Ζυρίχη. Αύριο το βράδυ αντιμετωπίζει στην Σαρδηνία την Κάλιαρι και αν κερδίσει μπορεί μέχρι και στην κορυφή να βρεθεί.

"Αν πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα εκεί θα μπορούμε να δουλέψουμε πολύ πιο ήρεμοι κατά την διάρκεια της διακοπής για τους αγώνες των εθνικών ομάδων.", αναφέρει ο Καρλίτο και συνεχίζει για τον Ροναλντίνιο.

"Η φόρμα του Ροναλντίνιο βελτιώνεται σε κάθε παιχνίδι και ξέρει να χειρίζεται τον ρυθμό του κατά την διάρκεια ενός ματς. Ήδη μας έχει βοηθήσει πολύ, φανταστείτε τι θα γίνει όταν αρχίσει να... ρολάρει".

Σεφτσένκο: "Είναι φανταστικά εδώ"

Εκτός από τον Ροναλντίνιο τον καλό του εαυτό αρχίζει να βρίσκει στην Μίλαν και ο Αντρέι Σεφτσένκο, ο οποίος επέστρεψε με την μορφή δανεισμού από την Τσέλσι, στην οποία... έχασε δύο χρόνια από την καριέρα του.

Ο Ουκρανός την περασμένη Πέμπτη πέτυχε το πρώτο του γκολ μετά την επιστροφή του στους "ροσονέρι" και τους χάρισε την νίκη στην Ζυρίχη. "Είναι φανταστικά εδώ", τονίζει ο "Σέβα" που βλέπει πλέον το μέλλον πιο αισιόδοξα.

"Ο προπονητής και οι συμπαίκτες μου είναι χαρούμενοι για μένα και μου έκαναν... κοπλιμέντα. όλα όσοα όμως έπρεπε να ξέρω ήταν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Καταλάβαινα ότι ήθελαν να με βοηθήσουν να πετύχω ένα γκολ, πως ο ενθουσιασμός τους ήταν πίσω μου και ήταν η κατάλληλη ώρα για να... ανοίξω λογαριασμό".

"Η ατμόσφαιρα είναι φανταστική εδώ και πραγματικά νιώθεις χαρούμενος. Το γιόρτασα με γεύμα στο Μιλανέλο, όπου ήρθαν τα παιδιά μου να με δουν. Η οικογένοιά μου ζει ακόμη στο Λονδίνο, μέχρι να ετοιμαστεί το σπίτι στο Μιλάνο και ήρθαν για το ντέρμπι και τα γενέθλιά μου".

Ο Σεφτσένκο δεν έκρυψε πως ήταν δυστυχησμένος στην Αγγλία και πάλεψε σκληρά για να επιστρέψει στο "Σαν Σίρο", από το οποίο έφυγε δύο χρόνια πριν σε μια μετεγγραφή αξίας 30 εκατ. λιρών.

"Ήμουν μακριά για δύο χρόνια και πρέπει να κερδίσω πίσω τους φιλάθλους. Οι οπαδοί τις Μ'ίλαν είχαν πάθος μαζί μου και χρειάζεται χρόνος για τους κερδίσω ξανά. Το γκολ στην Ζυρίχη ήταν μόνο η αρχή, για μένα και για αυτούς".

"Έλειπα δύο χρόνια και πρέπει να ξεπληρώσω αυτό το κενό στους φιλάθλους, αλλά και σε μένα. Αυτό το γκολ ήταν το απαραίτητο βήμα. Δεν ήταν όμως σαν να σκοράρεις στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, ή να πετυχαίνεις ένα γκολ από τα γκολ που σου άλλαζουν την ζωή. Αυτό δεν ήταν το γκολ που έχω ονειρευτεί. Θα μιλήσουμε για αυτό σε λίγους μήνες".























TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ