ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Αντσελότι: "Μας τιμώρησε ο Μέσι"

Αντσελότι: "Μας τιμώρησε ο Μέσι"

Ο Κάρλο Αντσελότι τόνισε πως ο Λιονέλ Μέσι είναι ικανός να πληγώσει κάθε ομάδα ακόμα και αν αυτή κάνει μικρά λαθη και ξεκαθάρισε πως ο φετινός τίτλος θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική.

"Είναι δύσκολο για μένα να σχολιάσω τις διαιτητικές αποφάσεις. Είναι αλήθεια ότι ο Μέσι πέτυχε τρία γκολ αλλά το οποιοδήποτε λάθος απέναντι σε ένα παίκτη της δικής του ποιότητας θα σε πληγώνει πάντα.

Μας απομένουν εννέα παιχνίδια να δώσουμε. Το κάθε ματς θα είναι κρίσιμο", δήλωσε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός των "μερένγκες" λίγο μετά την ήττα της ομάδας του στο "Μπερναμπέου" με 4-3 από τη Μπαρτσελόνα , και πρόσθεσε:

"Η κούρσα του τίτλου παραμένει ανοιχτή. Χρειαζόμαστε μία άμεση αντίδραση. Το έχω πει πολλές φορές, το πρωτάθλημα θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική.

Αντσελότι: "Μας τιμώρησε ο Μέσι"

Πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε. Δεν έχω μιλήσει ακόμα με τους παίκτες μου για τον αγώνα. Κάναμε μικρά λάθη και για αυτό χάσαμε.

Η ομάδα είναι έτοιμη να σηκωθεί και να προχωρήσει. Πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι από το πώς παίξαμε. Έχουμε βελτιωθεί πολύ, η ομάδα απέδειξε την ποιότητά της σε αυτό το παιχνίδι.

Ήταν ένα καλό ματς αλλά πρέπει να το ξεχάσουμε γρήγορα. Το επόμενο ματς είναι σημαντικό".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ