ΤΣΕΛΣΙ

Αντσελότι:"Να πιέσουμε την Γιουνάιτεντ"

Αντσελότι:"Να πιέσουμε την Γιουνάιτεντ"

Ο Κάρλο Αντσελότι τόνισε ότι θέλει η Τσέλσι να συνεχίζει να πιέζει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προκειμένου να δώσει νέο ενδιαφέρον στην υπόθεση-τίτλος.

Οι "μπλε" αντιμετωπίζουν την Τότεναμ το Σάββατο και σε περίπτωση νίκης θα βρεθούν μόλις τρεις βαθμούς πίσω από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία αντιμετωπίζει μάλιστα την Άρσεναλ την επόμενη μέρα.

Και όλα αυτά ενώ η Τσέλσι την επόμενη εβδομάδα θα ταξιδέψει στο "Ολντ Τράφορντ" για να αντιμετωπίσει τους "κόκκινους διάβολους".

"Όταν χάσαμε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην έδρα μας την περασμένη εβδομάδα, βλέπαμε τη διαφορά 18 βαθμών στην κορυφή.

Όμως αν νικήσουμε την Τότεναμ τώρα, θα είμαστε μόνο τρεις βαθμούς πίσω από εκείνους και αυτό θα είναι φανταστικό", είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

"Θα είναι καλό κίνητρο για εμάς γιατί χρειαζόμαστε να πιέσουμε την Γιουνάιτεντ πριν τον αγώνα με την Άρσεναλ την Κυριακή.Όσο πιο κοντά είμαστε σε αυτούς, περισσότερη πίεση θα βάλουμε σε αυτούς. Η Γιουνάιτεντ έχει την εμπειρία, παράδοση και ιστορία για να ανταποκριθεί στην πίεση".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ