ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ

Αντσελότι: "Ο Εμπαπέ είναι ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη"

Ο Κάρλο Αντσελότι στην αναμέτρηση της Ρεάλ με την Παρί στο Παρκ Ντε Πρενς
Ο Κάρλο Αντσελότι στην αναμέτρηση της Ρεάλ με την Παρί στο Παρκ Ντε Πρενς @ 2022 MICHEL EULER / AP IMAGES

Ο Κάρλο Αντσελότι στις δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Παρί στο Παρκ Ντε Πρενς υποκλίθηκε στον Κιλιάν Εμπαπέ, τον οποίο χαρακτήρισε ως τον καλύτερο ποδοσφαιριστή στην Ευρώπη σήμερα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης γνώρισε την ήττα από την Παρί Σεν Ζερμέν στο Παρκ Ντε Πρενς για την πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τη φάση των "16" του Champions League, με τον Κάρλο Αντσελότι να υποκλίνεται στην ανωτερότητα του "δήμιου" της ομάδας του, Κιλιάν Εμπαπέ.

Παράλληλα παραδέχθηκε την ανωτερότητα των Παριζιάνων στο πρώτο παιχνίδι, τονίζοντας ότι στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου θα είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα.

"Ο Εμπαπέ είναι ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη σήμερα. Ήταν συναρπαστικός" ενώ για το μέλλον του Γάλλου σουπέρ στα ανέφερε: "Δεν ξέρω δεν θέλω να μιλάω γι' αυτά τα πράγματα. Σήμερα κέρδισε το παιχνίδι".

Όσον αφορά το γενικότερο σχόλιο για το ματς: "Δεν παίξαμε καλά, ήταν ανώτεροι, αλλά είναι απλά το πρώτο μέρος της σειράς. Θα παίξουμε διαφορετικό παιχνίδι στην έδρα μας. Η μπάλα δεν άλλαζε καλά, δεν μπορέσαμε να ανταπεξέλθουμε στην πίεση. Αντιμετωπίσαμε αρκετές δυσκολίες σήμερα".

TAGS ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ