ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Αντσελότι: "Ο Βινίσιους ήταν πολύ αλτρουιστής όταν έδωσε στον Εμπαπέ το πέναλτι"

Αντσελότι: "Ο Βινίσιους ήταν πολύ αλτρουιστής όταν έδωσε στον Εμπαπέ το πέναλτι"
PRINT SCREEN

Ο Βινίσιους παραχώρησε στον Κιλιάν Εμπαπέ το πέναλτι που κέρδισε η Ρεάλ στο 75', μία κίνηση που σχολιάστηκε θετικά κι από τον Κάρλο Αντσελότι.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ με δύο γκολ οδήγησε τη Ρεάλ στη νίκη με 2-0 επί της Μπέτις, ανοίγοντας την ίδια στιγμή λογαριασμό στη La Liga.

Το δεύτερο τέρμα ο Γάλλος σταρ το πέτυχε από τα 11 βήματα, με τον Βινίσιους να κερδίζει στο 75' το πέναλτι κα να το παραχωρεί στον συμπαίκτη του, μία κίνηση που συζητήθηκε γενικότερα, αλλά και ειδικότερα από τον Κάρλο Αντσελότι.

Μάλιστα, πριν ο Εμπαπέ το εκτελέσει, ο Βραζιλιάνος προσπάθησε να ξεσηκώσει το Μπερναμπέου, ζητώντας από τον κόσμο να βοηθήσει με τη φωνή τους τον συμπαίκτη του.

Βινίσιους ήταν πολύ αλτρουιστής όταν άφησε το πέναλτι στον Εμπαπέ. Για τον Κιλιάν είναι σημαντικό να σκοράρει", είπε ο Ιταλός τεχνικός στις δηλώσεις του και πρόσθεσε:

"Δεν πιέσαμε ποτέ τον Εμπαπέ να σκοράρει. Έπαιξε ένα καλό παιχνίδι κι είχε ευκαιρίες. Νομίζω ότι είναι σημαντικό γι' αυτόν να σκοράρει, αλλά αξιολογούμε περισσότερο τη συλλογική δουλειά".

Από την πλευρά του ο Εμπαπέ δήλωσε σχετικά με το πέναλτι:

"Είναι θέμα επικοινωνίας, ο Βινίσιους παίρνει το πρώτο πέναλτι και εγώ το δεύτερο. Ο προπονητής δίνει και στους δύο ελευθερία και πρέπει να είμαστε έξυπνοι για να δούμε πώς πάει το παιχνίδι.

Όπως είπα την πρώτη μέρα στην παρουσίασή μου, δεν θέλω να ζορίσω τα πράγματα και να έρθω εδώ και να πάρω την μπάλα, θέλω να γίνουν όλα φυσικά. Τα πέναλτι είναι κάτι που θα κάνουμε φυσικά".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ