ΜΙΛΑΝ

Αντσελότι: "Όλοι είναι χαρούμενοι με τον Μπέκαμ"!

Αντσελότι: "Όλοι είναι χαρούμενοι με τον Μπέκαμ"!
Μπέκαμ-Μίλαν

Ο Κάρλο Αντσελότι παραδέχτηκε πως κράτησε μυστική την πρόθεσή του να δώσει φανέλα βασικού του Ν.Μπέκαμ για να μην τον φορτώσει με πίεση ενόψει Ρόμα

"Δεν είμαι σίγουρος εάν το ποτήρι είναι μισοάδειο η μισογεμάτο. Τα θετικά στοιχεία υπήρχαν όλα στο δεύτερο ημίχρονο, ειδικά στο επιθετικό κομμάτι, όμως τα αρνητικά είναι το πρώτο μέρος και ο αργός ρυθμός με ελάχιστη κίνηση. Ήμασταν πάρα πολύ στατικοί όσον αφορά στην κατοχή της μπάλας.


Δεν υπάρχει νόημα να κρατάς τη μπάλα απλά για να την κρατάς, καθώς σε αυτή την περίτπωση προκαλείς την αντίπαλη ομάδα να κάνει αντεπιθέσεις", τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός των "ροσονέρι", ο οποίος αναφέρθηκε και στο επίσημο ντεμπούτο του "Μπεκς" με τη φανέλα των Μιλανέζων.

"Μίλησα με τους παίκτες και τους είπα ότι σκόπευα να χρησιμοποιήσω τον Μπέκαμ. Αποφασίσαμε όλοι να κρατήσουμε χαμηλό προφίλ και να μην διαφημίσουμε το γεγονός, έτσι ώστε να αποφύγουμε την υπερβολική προσοχή από τον Τύπο και να μη φορτώσουμε βάρος στους ώμους του.


Ο Μπέκαμ απέδειξε τις τελευταίες ημέρες που βρίσκεται μαζί μας ότι είναι πανέξυπνος παίκτης σε θέματα τακτικής που μπορεί να μας προσφέρει ισορροπία. Προπονήθηκε επίσης καλά και είναι σε καλή φυσική κατάσταση, οπότε αυτή ήταν η επιβράβευσή του για τη γρήγορη προσαρμογή του.


Νομίζω ότι όλοι είναι χαρούμενοι με την άφιξη του Μπέκαμ. Δεν θα βαρεθώ ποτέ να τονίζω πως είναι παράδειγμα επαγγελματία που δουλεύει σκληρά, οπότε δεν υπάρχει λόγος να τον τιμωρούμε που θα μείνει μαζί μας για μόνο δύο μήνες".


Κληθείς να σχολιάσει τη μάχη για το σκουντέτο, που βρίσκει τη Μίλαν (μία αγωνιστική πριν το τέλος του πρώτου γύρου) εννέα πόντους πίσω από την Ίντερ και μόλις έναν πόντο πάνω από την 4η Νάπολι, ο "Καρλίτο" δήλωσε:

"Ήταν σημαντικό να πάρουμε τη νίκη για να μειώσουμε τη διαφορά από τους πρωτοπόρους, όμως η ισοπαλία είναι καλό αποτέλεσμα και μου επιτρέπει να βλέπω μπροστά με αισιοδοξία. Είναι αλήθεια ότι έχουμε μεγάλη ποιότητα, όμως με ακόμα περισσότερες θυσίες από όλους μπορούμε να δημιουργήσουμε τη μεγάλη Μίλαν".









TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ