ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Αντσελότι: "Θέλουμε καλύτερο ποδόσφαιρο με λιγότερους τραυματισμούς; Ας μειώσουμε τα παιχνίδια"

Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti listens to a question during a press conference in Madrid, Spain, Monday, Sept. 16, 2024. Real Madrid will play VfB Stuttgart Tuesday in a Champions League soccer match. (AP Photo/Paul White)
Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti listens to a question during a press conference in Madrid, Spain, Monday, Sept. 16, 2024. Real Madrid will play VfB Stuttgart Tuesday in a Champions League soccer match. (AP Photo/Paul White) @2024 PAUL WHITE/AP IMAGES

Ο Κάρλο Αντσελότι έστειλε μήνυμα στους ανθρώπους που κρατούν στα χέρια τους τις τύχες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου μέσω των αποφάσεών τους, τονίζοντας πως θα πρέπει να μειωθεί ο αριθμός των αγώνων που δίνουν ετησίως οι ομάδες.

Η νέα εποχή του Champions League αρχίζει την Τρίτη και η Ρεάλ δεν θα μπορούσε να μην αποτελεί κομμάτι της, με την πιο επιτυχημένη ομάδα στην ιστορία του θεσμού με 15 κατακτήσεις να υποδέχεται την Στουτγκάρδη στο "Μπερναμπέου" (17/9, 22:00, COSMOTE SPORT 3 HD, LIVE από το Matchcenter του SPORT24).

Το γεγονός όμως πως η Ρεάλ αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα τραυματισμών στην εκκίνηση της σεζόν έκανε τον Κάρλο Αντσελότι να εκφράσει παράπονα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, με τον πολύπειρο Ιταλό να υποστηρίζει πως ο μεγάλος αριθμός αγώνων δεν είναι προς όφελος των παικτών και του θεάματος.

"Οι τραυματισμοί είναι κάτι που δεν μπορούμε να ελέγξουμε. Προσπαθούμε αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά, το πρόγραμμα είναι πάρα πολύ απαιτητικό.

Αρχίζει μία νέα διοργάνωση την Τρίτη και θα δούμε πώς θα πάει, ίσως να είναι πιο διασκεδαστική σε σχέση με πριν αλλά προς το παρόν μόνο ένα πράγμα είναι σίγουρο, ότι θα πρέπει να δώσουμε δύο περισσότερα παιχνίδια.

Εάν οι οργανισμοί που έχουν το κουμάντο του ποδοσφαίρου δεν αρχίσουν να σκέφτονται πως οι παίκτες χτυπάνε επειδή παίζουν πάρα πολλά παιχνίδια, τότε υπάρχει πρόβλημα.

Θα ήθελα να κοιτάξουμε να μειώσουμε τον αριθμό των αγώνων για να έχουμε πιο ελκυστικές διοργανώσεις", τόνισε χαρακτηριστικά.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ