ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Αντσελότι: "Τώρα γιορτάζουμε, θα σκεφτώ τη Σίτι την Τρίτη"

Ο Κάρλο Αντσελότι πανηγυρίζει την κατάκτηση του Κυπέλλου Ισπανίας με τη Ρεάλ
Ο Κάρλο Αντσελότι πανηγυρίζει την κατάκτηση του Κυπέλλου Ισπανίας με τη Ρεάλ © 2023 JOSE BRETON / AP IMAGES

Ο Κάρλο Αντσελότι κατέκτησε το Κύπελλο Ισπανίας με τη Ρεάλ και δεν άφησε τίποτα να του χαλάσει τη διάθεση, εξηγώντας πως ο αγώνας με τη Μάντσεστερ Σίτι θα τον απασχολήσει από την Τρίτη (9/5).

Μετά την κατάκτηση του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ, η Ρεάλ επικράτησε της Οσασούνα το βράδυ του Σαββάτου (6/5) και πανηγύρισε το 20ο Κύπελλο στην ιστορία της, ενώ διεκδικεί και το Champions League με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Κάρλο Αντσελότι ήταν πανευτυχής για το επίτευγμα της ομάδας του και δεν ήθελε τίποτα να του χαλάσει αυτή τη διάθεση. Γι' αυτό και απέφυγε να σχολιάσει και να μιλήσει για τον πρώτο ημιτελικό με τους Πολίτες που ακολουθεί την Τρίτη (9/5).

"Απόψε θα γιορτάσουμε λίγο, θα σκεφτώ την Τρίτη. Μπορώ μόνο να ευχαριστήσω αυτήν την ομάδα, αυτόν τον σύλλογο και αυτούς τους οπαδούς.

Πετύχαμε κάτι σημαντικό, κατακτώντας όσο το δυνατόν περισσότερους τίτλους σε δύο σεζόν. Προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι της Τρίτης μέσα σε μια καλή και χαρούμενη ατμόσφαιρα.

Θα αγωνιστούμε και θα παλέψουμε απέναντι στη Σίτι. Είμαστε πολύ κοντά σε έναν τελικό και θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να προσπαθήσουμε να παίξουμε σ' αυτόν", είπε ο Ιταλός τεχνικός.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ