ΑΡΗΣ

Αντζέλκοβιτς: "Θα με ενδιέφερε"

Αντζέλκοβιτς: "Θα με ενδιέφερε"
Αντζέλκοβιτς

Ο 27χρονος διεθνής Σέρβος αμυντικός Ντούσαν Αντζέλκοβιτς του Ερυθρού Αστέρα αποτελεί έναν από τους μεταγραφικούς στόχους του Άρη

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Goal» ο Αντζέλκοβιτς ξεκαθάρισε από τις διακοπές όπου βρίσκεται μαζί με την οικογένειά του ότι έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια με τον Ερυθρό Αστέρα αλλά παρόλα αυτά θα τον ενδιέφερε το ενδεχόμενο της συνεργασίας του με τον Άρη.
Επίσης δεν έκρυψε την εκτίμησή του για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς ενώ χαρακτήρισε εκπληκτική την ατμόσφαιρα των φιλάθλων του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στο παιχνίδι των δύο ομάδων τον περασμένο Νοέμβριο για το Κύπελλο UEFA.

- Ο Άρης ενδιαφέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες, για την απόκτησή σου. Γνωρίζεις κάτι γι' αυτό;

« Όχι, η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω κάτι, αλλά αυτήν τη στιγμή βρίσκομαι σε διακοπές. Γνωρίζω, βέβαια, και τον Άρη και τον προπονητή του, Ντούσαν Μπάγεβιτς».

- Με τον οποίο είχατε συνεργαστεί στον Ερυθρό Αστέρα. Πώς είναι οι σχέσεις σας με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς;
« Πρόκειται για έναν πολύ καλό τεχνικό, είναι γνώστης του ποδοσφαίρου. Τον είχα προπονητή στον Ερυθρό Αστέρα και η συνεργασία μας ήταν πολύ καλή. Τον εκτιμώ πολύ σαν άνθρωπο και σαν προπονητή».

- Πότε ολοκληρώνεται το συμβόλαιό σου με τον Ερυθρό Αστέρα;
« Έχω συμβόλαιο για ακόμα δύο χρόνια. Οπότε, αν ο Άρης θέλει να με αποκτήσει, θα πρέπει να μιλήσει με την ομάδα μου. Εγώ, πάντως, αυτήν τη στιγμή δεν γνωρίζω κάτι συγκεκριμένο».

- Έχεις έρθει στη Θεσσαλονίκη και έχεις αγωνιστεί απέναντι στον Άρη για το Κύπελλο UEFA. Έχοντας πάρει μια πρώτη εικόνα και με δεδομένο ότι προπονητής είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζεις καλά, θα σε ενδιέφερε να αγωνιστείς στον Άρη;
« Φυσικά και θα με ενδιέφερε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Η Ελλάδα είναι μια πολύ όμορφη χώρα, οι άνθρωποι είναι πολύ εγκάρδιοι και έχουν πολύ καλές σχέσεις με τους Σέρβους. Και μετράει, σίγουρα, το γεγονός ότι γνωρίζω τον κ. Μπάγεβιτς και έχω συνεργαστεί μαζί του. Ξέρω, επίσης, ότι στην Ελλάδα υπάρχουν πολλοί Σέρβοι ποδοσφαιριστές και δεν θα έχω πρόβλημα προσαρμογής. Επίσης, θυμάμαι ότι ήταν εκπληκτική η ατμόσφαιρα στο γήπεδο, όταν παίξαμε με τον Άρη. Επαναλαμβάνω, όμως, ότι έχω ακόμα δυο χρόνια συμβόλαιο και δεν μπορώ να πάρω μόνος μου αποφάσεις. Θα πρέπει να τα βρουν οι δυο ομάδες».

- Εκτός από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, γνωρίζεις και κάποιον παίκτη του Άρη;
« Θυμάμαι ότι ο Άρης είχε μια πολύ καλή ομάδα, με αρκετούς Βραζιλιάνους και Ισπανούς παίκτες. Ξέρω τον Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος είναι συμπατριώτης μου. Δεν μπορώ να πω ότι είμαστε φίλοι, όμως ξέρω ότι είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και τον εκτιμώ».














TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ