ΑΡΗΣ

Ανυπόμονοι Κακά και Κοΐρα

Ανυπόμονοι Κακά και Κοΐρα
Κακα, Κοιρα

Κακά και Κοΐρα ανυπομονούν να φορέσουν την φανέλα του Άρη

Το δώρο πάντως που περιμένουν είναι να παίξουν το συντομότερο δυνατό στο πρώτο τους παιχνίδι με τη φανέλα του Άρη κάτι που θα φανεί αν θα συμβεί σε αυτό που ακολουθεί την Κυριακή με την Λάρισα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
"Αισθάνομαι πολύ ωραία στην ομάδα, γιατί με καλοδέχτηκαν όλοι από την πρώτη μέρα. Οι συμπαίκτες μου, οι προπονητές, τα μέλη της διοίκησης. Νιώθω πολύ καλά σε ένα ωραίο και ζεστό περιβάλλον. Έχω ένα προαίσθημα ότι όλα θα πάνε πολύ καλά", τόνισε ο Κάρλος Εδουάρδο Φεράρι Κακά στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης και συμπληρώνει: "Δεν είχα την ευκαιρία μέχρι τώρα να κατέβω στο κέντρο της πόλης γιατί έχω πέσει με τα μούτρα στην προπόνηση. Όλοι όμως οι συμπαίκτες μου μιλούν για τις ομορφιές της Θεσσαλονίκης και μου λένε πόσο άνετα θα νιώσω, αφού οι οπαδοί του Άρη έρχονται δίπλα σου, σε ενθαρρύνουν και σου μιλούν. Νομίζω θα είμαι ευτυχισμένος στον Άρη". Ο Κακά περιμένει με αγωνία την πρώτη του εμφάνιση: "Περιμένω να μιλήσω πρώτα με τον προπονητή. Προπονούμαι ήδη σκληρά κι αν όλα πάνε καλά κι έχει βγει το δελτίο μου, θα είμαι έτοιμος και για το πρώτο ματς στις 7 Ιανουαρίου. Αν ο προπονητής μου πει ότι μπορώ να βοηθήσω έστω και λίγο, θα είμαι έτοιμος να το κάνω".

Από την πλευρά του ο Πάμπλο Κοΐρα τόνισε: "Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι εξαιρετικές. Χάρηκα πολύ μου είμαι μέλος του Άρη, βρήκα πολλούς συμπατριώτες μου που κάνουν πιο εύκολη την προσαρμογή μου στην ομάδα, αλλά με χαρά είδα ότι υπάρχουν και πολλοί βραζιλιάνοι, με τους οποίους λόγω γλώσσας μπορώ να επικοινωνώ. Ωστόσο υπάρχει πολύ καλό κλίμα, ενώ και οι έλληνες παίκτες είναι δίπλα μου από την πρώτη στιγμή", και πρόσθεσε: "Ανυπομονώ να παίξω. Δεν ανησυχώ, νομίζω ότι δεν θα δυσκολευτώ να μπω στο στυλ της ομάδας. Όσο για την Πρωτοχρονιά; Σίγουρα είναι περίεργα να είσαι μακριά από τους δικούς σου ανθρώπους, αλλά νιώθω πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Είναι μια εμπειρία κι αυτή. Έχω όμως πολλά όνειρα και πρέπει να τα πραγματοποιήσω".

Διαρκείας στην μισή τιμή

Από χθες και για τις επόμενες είκοσι μέρες, οι φίλαθλοι του Άρη θα έχουν την ευκαιρία να αγοράζουν εισιτήρια διαρκείας για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ, στη μισή τιμή.

Η τελευταία προπόνηση του 2006

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η τελευταία προπόνηση της χρονιάς. Οι ποδοσφαιριστές του Άρη έπαιξαν οικογενειακό διπλό, ενώ συμμετείχαν τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα, ο Πάμπλο Κοΐρα και ο Κακά. Οι παίκτες του Άρη θα επιστρέψουν στις προπονήσεις για την προετοιμασία εν όψει του αγώνα με τη Λάρισα μετά το σημερινό ρεπό αύριο στις 14:30.

Δώρα, χαμόγελα και αυτόγραφα

Το Ελληνικό παιδικό χωριό Βορείου Ελλάδος στο Φίλυρο επισκέφτηκαν χθες οι ποδοσφαιριστές του Άρη και μοίρασαν δώρα, παιχνίδια, αλλά και χαμόγελα στα μικρά παιδιά, που τόσο πολύ τα έχουν ανάγκη. Υπέγραψαν αυτόγραφα, έπαιξαν μαζί τους και μοίρασαν φανέλες και μπάλες. Το Ελληνικό παιδικό χωριό Βορείου Ελλάδος προσφέρει στέγη και σωστή ανατροφή σε ελληνόπουλα που βρίσκονται σε ανάγκη, ενώ ουσιαστικός στόχος του είναι η υποστήριξη της ανάπτυξης του παιδιού και του προτύπου της οικογένειας, ως το θεμελιώδες κύτταρο της κοινωνίας. Αυτήν την προσπάθεια στηρίζει και φέτος έμπρακτα η ΠΑΕ Άρης.

Επίσκεψη στις φυλακές Διαβατών
Μία μέρα νωρίτερα, το Σάββατο, σύσσωμη η ποδοσφαιρική ομάδα του Άρη και εκπρόσωποι της Διοίκησης επισκέφτηκαν τις δικαστικές φυλακές Διαβατών και πρόσφεραν γλυκά και δώρα στους κρατούμενους. Μάλιστα συναντήθηκαν και συζήτησαν με τον προφυλακισμένο οπαδό του Άρη, στον οποίο ευχήθηκαν, όπως και σε όλους τους κρατούμενους, "καλή χρονιά και σύντομα να επιστρέψουν στα σπίτια τους για να έχουν μια νέα ευκαιρία στη ζωή".











TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ