ΑΡΗΣ

Αουρέλιο: "Δεν ήταν πέναλτι"

Αουρέλιο: "Δεν ήταν πέναλτι"
αουρελιο

Την άποψη του πως το πέναλτι του ΠΑΟ δεν ήταν, εξέφρασε ο Αουρέλιο που ευχήθηκε την παραμονή του στον Άρη

"Ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε να το κερδίσουμε για πολλούς λόγους και αποδείξαμε ότι είμαστε καλύτεροι από τον Παναθηναϊκό. Παίξαμε καλύτερα ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος, σκοράραμε, είχαμε ευκαιρίες να κάνουμε και δεύτερο γκολ και ήρθε η ισοφάριση από ένα πέναλτι που δεν ήταν πέναλτι", επισήμανε ο Μάρκο Αουρέλιο για το χθεσινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και πρόσθεσε εν όψει της συνέχειας των πλέι οφ πως:

"Πρέπει να κοιτάξουμε όμως τώρα μπροστά και να κερδίσουμε το παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Ο προπονητής μας επισήμανε ηρεμία στα αποδυτήρια. Για τον Άρη τα παιχνίδια αυτά είναι πολύ σημαντικά και ο Άρης θέλει να αποδείξει πολλά σε αυτά τα παιχνίδια".



Εν όψει του τελικού της 17ης Μαΐου για το Κύπελλο hellas online με τον Ολυμπιακό και της συνέχειας των πλέι οφ ο Βραζιλιάνος αμυντικός του Άρη τόνισε: "Αυτά τα παιχνίδια δεν είναι προετοιμασίας, κρατάνε την ομάδα σε ένα επίπεδο ετοιμότητας. Υπάρχει και ο τελικός, αλλά η ομάδα κοιτάζει ξεχωριστά παιχνίδι με παιχνίδι.

Παρά το γεγονός πως υπάρχει ο τελικός, εκεί που θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας, είναι πολύ νωρίς ακόμα να τον σκεφτόμαστε, γιατί υπάρχουν μπροστά μας άλλα παιχνίδια πρώτα. Θα είναι σημαντικό αν πάρουμε το κύπελλο, γιατί δεν επιτρέπεται η ομάδα να έχει 38 χρόνια να πάρει τίτλο.

Θα δώσει χαρά στον κόσμο και θα είναι μια επιβράβευση για όλους τους παίκτες που δίνουν τα πάντα στις προπονήσεις. Θα αποδείξει το ομαδικό πνεύμα που επικρατεί στην ομάδα και το πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο Άρης".







Σε ερώτηση για την παραμονή του στην ομάδα είπε: " Το πιο σημαντικό είναι να παραμείνει η ομάδα όπως είναι δεμένη και θα ήθελα αυτός ο κορμός να διατηρηθεί. Εύχομαι να μείνω στην ομάδα", για να καταλήξει: "Ο τελικός και η φετινή χρονιά είναι μόνο η αρχή. Πρέπει να κοιτάμε ψηλότερα. Είμαι ικανοποιημένος από την παρουσία μου και θέλω να προσφέρω πολλά περισσότερα. Ευχαριστώ τον κόσμο του Άρη, που μας στηρίζει σε κάθε στιγμή".



Μέσα σε οικογενειακή ατμόσφαιρα και έπειτα από ένα χαλαρό πρόγραμμα προπόνησης πραγματοποιήθηκε σήμερα από την ΠΑΕ Άρης η πασχαλινή γιορτή της ομάδας. Στην διάρκεια αυτής μοιράστηκαν σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο τα καθιερωμένα δώρα (αρνί και τσουρέκια) και ορίστηκε ραντεβού εκ νέου στο γήπεδο για τη Δευτέρα του Πάσχα αν και κάποιοι ποδοσφαιριστές θα προπονηθούν αύριο μόνοι τους.

Στο αγωνιστικό κομμάτι της σημερινής ημέρας ο Σάκης Πρίττας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εξαιτίας ενοχλήσεων από χτύπημα που δέχτηκε στην χθεσινή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό χωρίς να είναι κάτι το ανησυχητικό με τους υπόλοιπους να προπονήθηκαν κανονικά.

Όσο για τους Ισπανούς Κάλβο, Χαβίτο, Κόκε και Φελίπε αλλά και τον Κέλεμεν μετέβησαν στην Ισπανία έχοντας εξασφαλίσει άδεια. Και οι πέντε αναμένεται να επιστρέψουν την Δευτέρα και να μπουν με την σειρά τους σε ρυθμούς προετοιμασίας για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη της προσεχής Τετάρτης.





TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ