ΑΡΗΣ

Αουρέλιο: "Πήραμε δύναμη για την συνέχεια"

Αουρέλιο: "Πήραμε δύναμη για την συνέχεια"
αουρελιο

Σε ρυθμούς μίνι προετοιμασίας με αφορμή την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων μπήκε από σήμερα η ομάδα του Άρη

Οι ποδοσφαιριστές του Κίκε Ερνάντεθ που δεν αγωνίστηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στο "Κλεάνθης Βικελίδης" απέναντι στον Ηρακλή πέρασαν από εργομετρικές εξετάσεις ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν χαλαρό πρόγραμμα. Όσο για τους Ρονάλντο Γκιάρο και Ντιόγκο Σιστόν αναμένονται από Δευτέρα να ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα.
Ο Βραζιλιάνος Μάρκο Αουρέλιο σε δηλώσεις του για την νίκη επί του Ηρακλή που ήρθε μετά τις τρεις συνεχόμενες ήττες τόνισε πως: "Ήταν μια σημαντική νίκη. Την θέλαμε πάρα πολύ και είμαστε χαρούμενοι που την πήραμε έστω και με αυτόν τον τρόπο.

Μπήκαμε αποφασισμένοι στον αγωνιστικό χώρο και αυτό φάνηκε. Τέλος καλό, όλα καλά. Αυτή η νίκη μας δίνει δύναμη για την συνέχεια. Τώρα υπάρχει η διακοπή και θα μας βοηθήσει να δουλέψουμε τις αδυναμίες μας, ώστε να παρουσιαστούμε ακόμα πιο έτοιμοι στην συνέχεια".

Από την πλευρά του ο Γάλλος Βαλεντίν Ρομπέρζ πρόσθεσε ότι: "Είμαι πολύ χαρούμενος που καταφέραμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Βρισκόμασταν σε δύσκολη θέση και θέλαμε πάση θυσία τους τρεις βαθμούς.
Ευτυχώς η νίκη ήρθε έστω και στο τέλος και σίγουρα μας δίνει δύναμη για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Έχουμε καλή ομάδα και αυτό θα φανεί στην πορεία"
.





TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ