ΑΡΗΣ

Αουρέλιο: "Πιστεύω με Μπόλτον"

Αουρέλιο: "Πιστεύω με Μπόλτον"
Αουρελιο

Ο ποδοσφαιριστής του Άρη, Μάρκο Αουρέλιο μίλησε για τον τραυματισμό του, αλλά και για την απόδοσή του μέσα στο γήπεδο

Αρχικά, ο Μάρκο Αουρέλιο απάντησε αρνητικά στο αν έχει περάσει παρόμοιο τραυματισμό κατά το παρελθόν: " Είναι η πρώτη φορά που περνάω έναν τέτοιο τραυματισμό. Είναι ένας από τους κινδύνους της δουλειάς και ένας τραυματισμός που μπορεί να πάθει οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής", ενώ για το πότε τον αισθάνθηκε δήλωσε: " Ήταν στα τελευταία λεπτά του αγώνα και σε μία διεκδίκηση με το νούμερο "11" του ΠΑΟΚ, σήκωσα το πόδι μου, άκουσα ένα κρακ και κατάλαβα ότι είχα πάθει ζημιά".

Ερωτηθείς για το αν πιστεύει ότι θα είναι έτοιμος για τον αγώνα με τη Μπόλτον, είπε: " Πάμε σιγά-σιγά, βήμα-βήμα για να δούμε πως θα εξελιχθεί η αποθεραπεία. Και πιστεύω πως θα μπορέσω να παίξω στο σημαντικό αγώνα με τη Μπόλτον. Το διάστημα που θα χρειαστεί για να αποθεραπευτώ θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να είμαι έτοιμος. Θα έχω στο πλάι μου την σύζυγο και τις κόρες μου, ώστε να το ξεπεράσω ακόμη πιο γρήγορα".

Για το ότι αποτελεί σημαντικό κομμάτι της ομάδας του Ντούσαν Μπάγεβιτς, αλλά και για την ανοδική τροχιά που ακολουθεί η προσωπική του απόδοση, σχολίασε: "Ευχαριστώ όσους πιστεύουν ότι έχω σημαντικό ρόλο και ότι μετράω στο παιχνίδι του Άρη, αλλά στην ομάδα υπάρχουν παίκτες που μπορούν να καλύψουν το κενό μου. Έχουν ικανότητες και θα προσπαθήσουν όσο περισσότερο μπορούν για να με αντικαταστήσουν» και συμπλήρωσε:

" Γενικά δεν μου αρέσει το γεγονός ότι θα χάσω τόσους πολλούς αγώνες. Εκείνο που με ενοχλεί είναι ότι ο τραυματισμός ήρθε σε μία περίοδο που είχα βρει το ρυθμό μου και ήμουν στα πάνω μου. Οι φίλοι του Άρη πάντως δεν πρέπει να ανησυχούν".

Όταν ρωτήθηκε για το ποιο είναι το δυνατό πλεονέκτημα των «κίτρινων» είπε: " Ο πιο σημαντικός παράγοντας είναι η εξυπνάδα που δείχνει η ομάδα στο παιχνίδι της και το ότι είναι πραγματική ομάδα. Όλοι οι παίκτες έχουμε την επιθυμία να παίζουμε και να κερδίζουμε κάθε φορά. Είμαστε όλοι οι παίκτες πολύ καλά μεταξύ μας και αποκτούμε ψυχολογία που μας βοηθάει να συνεχίζουμε ακόμη καλύτερο".

Τέλος, για το ποιος συμπαίκτης του είναι ο πιο κατάλληλος για να καλύψει την θέση του απάντησε: " Όλοι οι συμπαίκτες που είναι υποψήφιοι για να με αντικαταστήσουν είναι πολύ καλοί. Ο κ. Μπάγεβιτς μέσα από την προπόνηση θα αποφασίσει το καλύτερο".










TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ