ΑΡΗΣ

Αουρέλιο: "Ξεπεράσαμε την κούραση"

Αουρέλιο: "Ξεπεράσαμε την κούραση"
Αουρελιο

Ένα από τα βασικότατα στελέχη του φετινού Άρη, ο Μάρκο Αουρέλιο, μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για τις επιτυχίες των "κίτρινων" ενάντια σε Σαραγόσα και Εργοτέλη.

Τα πρώτα λόγια του Αουρέλιο αφορούσαν τα δύο τελευταία παιχνίδια του Άρη της Πέμπτης με την Σαραγόσα για το Κύπελλο UEFA και το χθεσινό με τον Εργοτέλη για το πρωτάθλημα στο Παγκρήτιο του Ηρακλείου της Κρήτης.
"Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος για την πρόκριση επί της Σαραγόσα, γιατί για μένα είναι η πρώτη φορά που παίζω στην Ευρώπη και καταφέρνω κάτι τέτοιο. Όσο για τη νίκη στην Κρήτη είμαι ικανοποιημένος για τι ξεπεράσαμε την κούραση και πήραμε την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα".

Σε ερώτηση για τη φωτογραφία που πανηγυρίζει με τα τρία δάχτυλα δείχνοντας στον ουρανό μετά το γκολ που σημείωσε επί του Ολυμπιακού στο "Κλεάνθης Βικελίδης" απάντησε: "Ευχαριστούσα το Θεό σε εκείνη τη φωτογραφία. Όλοι ξέραμε ότι ήταν πολύ δύσκολο να πάρουμε την πρόκριση εκεί μέσα. Έτσι κι εγώ και οι συμπαίκτες μας θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Θεό που μας έδωσε αυτή τη χαρά. Ειδικά εγώ πιστεύω πολύ στο Θεό και κάθε μέρα ζητάω τη βοήθεια Του".

Όσο για το αν λειτούργησε θετικά η πρόκριση επί της Σαραγόσα στους ομίλους του Κυπέλλου UEFA τόνισε: "Η πρόκριση επί της Σαραγόσα μας έδωσε την απαραίτητη ηρεμία για να πάρουμε τη νίκη και στην Κρήτη κόντρα στον Εργοτέλη. Αυτό που μας δυσκόλεψε ήταν η κούραση, τα ταξίδια με τα αεροπλάνα. Παρόλα αυτά είμαι χαρούμενος για τη νίκη που μας ανέβασε την ψυχολογία ενόψει και του ντέρμπι με τον αιώνιο αντίπαλο, τον ΠΑΟΚ".

Όσο για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς ο Μάρκο Αουρέλιο σχολίασε: "Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι μεγάλος προπονητής και μεγάλη προσωπικότητα και του έχω μεγάλη εμπιστοσύνη για τη δουλειά που κάνει".

Τέλος, στέλνοντας μήνυμα προς τον κόσμο σχετικά και με την αυριανή κλήρωση του Κυπέλλου UEFA στη Νιόν ο Βραζιλιάνος αμυντικός του Άρη δήλωσε: "Για τους φιλάθλους το μήνυμα μου είναι να συνεχίζουν να πιστεύουν στις δυνατότητες αυτής της ομάδας, γιατί μπορούμε να τους δώσουμε περισσότερες χαρές κερδίζοντας κι άλλους αντιπάλους. Όσο για την κλήρωση δεν έχω ιδιαίτερη προτίμηση".








TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ