ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Απαγορεύει την Selecao στον Αμάουρι

Απαγορεύει την Selecao στον Αμάουρι
αμάουρι

Η Γιουβέντους ανακοίνωσε πως δεν θα επιτρέψει στον Αμάουρι να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τη εθνική Βραζιλίας κόντρα στην Ιταλία, διότι η κλήση άργησε να έρθει

Ο προπονητής της Seleção, Κάρλος Ντούνγκα, δεν τον είχε αρχικά συμπεριλάβει στην αποστολή για το φιλικό με τους Azzurri στο Λονδίνο στις 10 Φεβρουαρίου, όμως τον πρόσθεσε χτες ως αντικαταστάτη του τραυματία, Λουΐς Φαμπιάνο.
Το επίσημο έγγραφο ακόμη δεν φτάσει στα γραφειά του συλλόγου από την ομοσπονδία της Βραζιλίας, δεν είναι εντός του χρονικού όριου που υπάρχει και οι άνθρωποι της Γιουβέντους... αποφάσισαν να είναι τυπικοί.

"Η απόφαση του συλλόγου είναι πως η κλήση είναι εκτός της προθεσμίας, έτσι ακόμη και αν έρθει, δεν αφήσουμε τον ποδοσφαιριστή", τόνισε ο πρόεδρος της "Γιούβε", Τζοβάνι Κόμπολι Τζίλι.

"Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, περισσότερο από ποτέ, στις επόμενες αναμετρήσεις της Γιουβέντους, έτσι θέλουμε ο Αμάουρι να μείνει μαζί μας αυτήν την περίοδο. Θα είναι διαθέσημος για το Coppa Italia και ο Ρανιέρι θα αποφασίσει αν θα τον χρησιμοποιήσει".

Οι εκτιμήσεις, των Ιταλών πάντα και αυτό έχει σημασία, λένε πως ο Αμάουρι είναι εκνευρισμένος που αποτελεί δεύτερη λύση για τον Ντούνγκα και εκτιμά πως τον κάλεσε μόνο και μόνο για τον "δέσει" με την εθνική Βραζιλίας.

"Ο Μπλαν μίλησε με τον Αμάουρι και του εξήγησε την θέση μας. Ο παίκτης κατάλαβε και δέχτηκε, χωρίς να ζητήσει να αλλάξουμε γνώμη", συνέχισε ο Τζίλι. "Θέλω να ξεκαθαρίσω πως ο παίκτης δεν είναι καμία σχέση με την απόφαση, ήταν ολοκληρωτικά της Γιουβέντους".

Επίσης, ο Τζίλι αφού μίλησε για τους έξι χαμένους βαθμούς αυτήν την εβδομάδα, τόνισε πως υπάρχει πρόταση απο την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης για τον Βιντσέντσο Ιακουΐντα. "Η πρόταση της Ζενίτ για τον Ιακουΐντα έχει φτάσει, αλλά δεν της δώσαμε σημασία".










TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ