ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Απάντησε στον Ολυμπιακό Βόλου

Απάντησε στον Ολυμπιακό Βόλου
New Image

Ανακοίνωση- απάντηση σε αυτή του Ολυμπιακού Βόλου, εξέδωσε η ΠΑΕ Παναιτωλικός

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
"Ο κ. Μπέος δεν είναι σε θέση να δώσει πειστικές απαντήσεις σε άλλα πολύ σοβαρά ζητήματα που έχουν τεθεί για τη δράση του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πόσο μάλλον να απαντήσει επί της ουσίας σε πραγματικά γεγονότα που αφορούν το παιχνίδι της Κυριακής στο Βόλο, παραδεχόμενος της αλήθεια. Ήταν όντως παράληψή μας που δεν τον ευχαριστήσαμε «για την υψηλή φιλοξενία» που μας παρείχε…

Οι χαρακτηρισμοί για τον προπονητή μας κ. Νταλακούρα, ο οποίος έχει τα τεκμήρια της επιστημονικής κατάρτισης αλλά κυρίως ηθικής ακεραιότητας και καταξίωσης, όταν εκτοξεύονται από ανθρώπους τέτοιου επιπέδου αποτελούν εύσημα.

Αυτό που μάθαμε από την ανακοίνωσή του είναι το ιδιαίτερο χάρισμα και η ευχέρεια που διαθέτει, να ανακαλύπτει εξ αποστάσεως… μπράβους (!!!) στο γήπεδο Παναιτωλικού, όπου χρέη προσωπικού Ασφαλείας κάνει επίσημη εταιρεία Security και στελέχη ασφαλείας δηλωμένα στην Ελληνική Αστυνομία.

Για την αγωνιστική ανωτερότητα της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου θα συμφωνήσουμε. Έστω κι αν η εμπειρία μας στα δύο φετινά μεταξύ μας παιχνίδια, έπρεπε να δημιουργεί αμφιβολίες. Γιατί, στο Αγρίνιο αλλοιώθηκε το αποτέλεσμα από ένα πέναλτι που δεν δόθηκε στον Παναιτωλικό και στο Βόλο από ένα πέναλτι που δόθηκε (σουτ από μισό μέτρο στο σώμα αμυντικού) στον Ολυμπιακό.

Η γενικότερη παρουσία της ομάδας του πάντως στο φετινό πρωτάθλημα, δικαίως την κατατάσσει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και τα όποια «δεκανίκια» (είναι καταγεγραμμένες ανακοινώσεις και άλλων ομάδων) ή οι πρακτικές του παρελθόντος, χρησιμοποιούνται καλού – κακού.

Λυπούμαστε που η συμπεριφορά του κ. Μπέου μας ανάγκασε να ασχοληθούμε με τα παραπάνω και να οδηγηθούμε σ’ ένα επίπεδο που δεν ταιριάζει ούτε στον Παναιτωλικό, ούτε και στον Ολυμπιακό Βόλου. Μακάρι τα αντανακλαστικά των θεσμοθετημένων οργάνων της πολιτείας και του ποδοσφαίρου να ήταν τέτοια που να μην επέτρεπαν σε κανέναν συμπεριφορές και πράξεις που οξύνουν τα προβλήματα που πλήττουν το ποδόσφαιρο".











Από εκεί και πέρα, οι Αγρινιώτες έχουν πλέον στο μυαλό τους το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ιωνικό εντός έδρας, όπου ο Γιάννης Νταλακούρας θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του.

Επίσης, στο Αγρίνιο βρίσκεται ο Σέρνο Σαμπά και την Τετάρτη αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιο του και να κάνει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα του Παναιτωλικού. Αντίθετα ο Αντρέ Στόρμπαεκ λόγω ενός προσωπικού προβλήματος αναμένεται στο Αγρίνιο τις επόμενες μέρες.




TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ