ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Απαντήσεις στις απορίες για τη νέα Λεωφόρο

Απαντήσεις στις απορίες για τη νέα Λεωφόρο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μέσω της μεθόδου των ερωτά-απαντήσεων, οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού μπορούν να ενημερωθούν για το πως θα συνδράμουν στις εργασίες που θα εκτελεστούν στο "Απόστολος Νικολαΐδης".

Είναι λογικό η διαδικασία της συμμετοχής στην ανακαίνιση του "Απόστολος Νικολαΐδης" να δημιουργεί απορίες στους φίλους του Τριφυλλιού και με δεδομένο ότι πρόκειται για κάτι πρωτόγνωρο, χρειάζονται απαντήσεις. Προκειμένου να ενημερωθούν καλύτεροι οι οπαδοί, από τον Παναθηναϊκό δίνεται η δυνατότητα να πληροφορηθούν τι ισχύει μέσω εννιά ερωτήσεων, με τις απαντήσεις τους.

Οι εννιά ερωτήσεις και οι απαντήσεις

- Θα βάλει χρήματα ο Αλαφούζος;

Το είπε και ο ίδιος ότι θα βάλει. Δεν προσδιόρισε το ποσό, γιατί η λογική του, όπως και σε όλη τη διάρκεια της διοίκησης του, δεν είναι να λειτουργεί το γνωστό σύστημα του "προέδρου – λεφτά". Δεν μιλάμε πάντως για αριθμούς τύπου θα βάλει 5-10 εκατ. ευρώ. Σε πρώτη φάση θα βάλει κάποια χρήματα, όχι όμως στα ποσά που μπορεί να φαντάζεται κανείς.

- Θα βάλουν χρήματα οι εύποροι φίλοι του Τριφυλλιού;

Οι σουίτες, που είναι 14 πάνω από τις θύρες 2,3,4 και μερικές ακόμα που θα μπουν στους δύο εκ των τριών ορόφων των πύργων στις θύρες 8 και 12 (μιλάμε πάντα για την Α’ φάση των έργων), απευθύνονται προφανώς σε επιφανείς φιλάθλους του συλλόγου. Έχουν γίνει ήδη επαφές, έχουν ήδη κάποιοι συμφωνήσει να αγοράσουν σουίτα, αλλά οι συζητήσεις συνεχίζονται και θα συνεχιστούν σε όλο το φάσμα της πρώτης γραμμής των Παναθηναϊκών με οικονομική επιφάνεια.

- Τι ζητάει η ΠΑΕ από τον απλό κόσμο;

Το πλάνο βασίζεται στην ενεργοποίηση των φιλάθλων. Να βάλει πλάτη ο καθένας με ό,τι μπορεί (μην ξεχνάμε ότι υπάρχει δυνατότητα δωρεάς που μπορεί κάποιος να βάλει ακόμα και 5 ευρώ) προκειμένου να πάρει σάρκα και οστά το όραμα για ένα σύγχρονο γήπεδο. Η διαδικασία, λοιπόν, είναι απόλυτα συμμετοχική. Ναι θα βάλει χρήματα ο Αλαφούζος, ναι θα πωληθούν σουίτες αλλά η πλατιά μάζα είναι κινητήριος μοχλός.

- Πώς μπορεί κανείς να αποκτήσει χορηγικό πρόγραμμα, να γίνει χορηγός του έργου;

Με τρεις τρόπους: α) Μέσα από το Paomprosta.gr όπου επιλέγει κανείς την κατηγορία που τον ενδιαφέρει και μετά μεταφέρεται στο site της VIVA, β) με φυσική παρουσία στα εκδοτήρια της Θύρας 3 στη Λεωφόρο (9.30-17.30 καθημερινές, 10-2 το Σάββατο), γ) μέσω των συμβεβλημένων με τη VIVA καταστημάτων (ΙΑΝΟΣ, Public κ.α.).

- Αν κάποιος γίνει χορηγός, αποκτά και εισιτήριο διαρκείας;

Πέραν των κατηγοριών του e-member και του basic, όποιος γίνει χορηγός έχει πολλά προνόμια και βέβαια παίρνει διαρκείας (όπως μπορεί κανείς να δει στην ανάλυση των κατηγοριών στο paomprosta.gr υπάρχει συγκεκριμένο ποσό από κάθε κατηγορία που αποδίδεται στην αξία που έχει το διαρκείας). Επίσης άπαντες γίνονται μέλη της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας».

- Πού θα είναι το διαρκείας που θα αγοράσει;

Κάθε κατηγορία αναφέρει συγκεκριμένα την αντιστοίχηση θύρας για την κάρτα διαρκείας.

- Τι γίνεται με τους παλαιούς κατόχους διαρκείας;

Έως τις 31 Μαΐου έχουν προτεραιότητα, διαθέτοντας το ποσό για το ανάλογο χορηγικό πακέτο, να διατηρήσουν τη θέση τους.

- Αν κάποιος δεν θέλει να γίνει χορηγός, θα μπορεί να πάρει διαρκείας; Πότε θα βγουν τα διαρκείας; Ποια τιμή θα έχουν τα διαρκείας;

Αυτή την περίοδο ισχύει το χορηγικό πακέτο που έχει ανακοινωθεί, το οποίο και θα «τρέξει» για σημαντικό χρονικό διάστημα. Όταν θα ολοκληρωθεί η διάθεση των χορηγικών πακέτων και εφόσον υπάρχουν ακόμα διαθέσιμες θέσεις θα διατεθούν με βάση νέα τιμολογιακή πολιτική που θα οριστεί.

- Στο πλαίσιο ανακατασκευής της Λεωφόρου, τι θα ισχύει για τους κατόχους διαρκείας στο διάστημα της μετακόμισης στο ΟΑΚΑ;

Θα υπάρξουν μεταβολές αλλά οι προσφερόμενες υπηρεσίες και η θέαση από τις θέσεις που θα προταθούν, θα διασφαλίζουν καλύτερο πακέτο από αυτό που προσφέρονταν έως τώρα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ