ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Απάντηση Κουρτουά σε Σιμεόνε: "Δεν έχω πρόβλημα με τα εχθρικά συνθήματα, αλλά δεν δέχομαι τη βία"

Απάντηση Κουρτουά σε Σιμεόνε: "Δεν έχω πρόβλημα με τα εχθρικά συνθήματα, αλλά δεν δέχομαι τη βία"
Τιμπό Κουρτουά PRINT SCREEN

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για το αυριανό ματς (22/10) με τη Ντόρτμουντ στο Champions League, ο Τιμπό Κουρτουά αναφέρθηκε στο επεισοδιακό παιχνίδι του Σεπτεμβρίου με την Ατλέτικο, απαντώντας σε δηλώσεις του Ντιέγκο Σιμέονε.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει άυριο (22/10) την Ντόρτμουντ στην 3η αγωνιστικής της League Phase του Champions League, ωστόσο σε δηλώσεις του ο Τιμπό Κουρτουά έκανε μία αναφορά στα επεισόδια που είχαν προκληθεί τον Σεπτέμβριο στο ματς με αντίπαλο την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Βέλγος γκολκίπερ απάντησε στις δηλώσεις που είχε κάνει τότε ο άλλοτε προπονητής του Ντιέγκο Σιμεόνε, ο οποίος είχε υποστηρίξει πως όσοι οπαδοί σε εκείνο το παιχνίδι είχαν πετάξει αντικείμενα στον Κουρτουά θα πρέπει να τημωρηθούν, αλλά το ίδιο ισχύει και για εκείνον που τους προκάλεσε.

Ο τερματοφύλακας της "βασίλισσας" ισχυρίστηκε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να ακούγονται συνθήματα εναντίον του από μία εχθρική εξέδρα, πολλώ δε μάλλον σε ένα ντέρμπι, αλλά εξήγησε πως τραβά μία κόκκινη γραμμή σε ότι αφορά τις πράξεις βίας.

"Σέβομαι τη γνώμη του, αλλά δεν τη συμμερίζομαι. Έχουμε άλλη άποψη για το τι είναι πρόκληση. Το σημαντικό είναι ότι δεν μπορεί να υπάρξει βία. Στο Βέλγιο έχω βιώσει πολλές τέτοιες καταστάσεις. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με όσους υποστηρίζουν την ομάδα τους και δημιουργούν λίγη αντιπαλότητα, νομίζω ότι αυτό προβλέπεται στα ντέρμπι και τα θερμά παιχνίδια, όταν πηγαίνουμε μακριά από την έδρα μας.

Αυτές οι ατμόσφαιρες, μου αρέσουν, μου δίνουν περισσότερη αδρεναλίνη και περισσότερη επιθυμία. Αλλά όλα αυτά πρέπει να γίνονται με σεβασμό προς αυτούς που παίζουν γιατί δεν μπορεί να υπάρχει βία. Μερικές φορές υπάρχει ηλεκτρισμός μεταξύ ενός παίκτη και των οπαδών, αυτό είναι φυσιολογικό" τόνισε ο 32χρονος.

"Δεν έχω κανένα πρόβλημα με εχθρικά συνθήματα, αλλά νομίζω ότι μετά από ένα γκολ, μπορείς να έχεις μια μικρή αντίδραση, χωρίς αυτό να πάει παραπέρα, η βία δεν είναι απαραίτητη. Αν δεν υπάρχει βία, δεν βλέπω πρόβλημα. Πρέπει να εξαλείψουμε αυτούς που θέλουν να κάνουν κακό".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ