ΠΑΟΚ

Απάντηση με εξώδικο από Γούμενο

Απάντηση με εξώδικο από Γούμενο
Γούμενος

Τη Δευτέρα η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε εξώδικο προς τον Γιάννη Γούμενο, με την οποία του ζητούσε να επιστρέψει 778.000 ευρώ

O Γιάννης Γούμενος απάντησε και αυτός με εξώδικο, απειλώντας μάλιστα με μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμιση!
"Ενώπιον παντός αρμοδίου δικαστηρίου και πάσης αρχής...", αρχίζει η εξώδικος και απευθύνεται σε όλο το διοικητικό συμβούλιο στο οποίο λανθασμένα περιλαμβάνει και το όνομα του Αριστοτέλη Μπιτσιάνη, ο οποίος έχει παραιτηθεί. Στην απάντησή του ο Γιάννης Γούμενος δίνει τη δική του διάσταση στα πράγματα, δε λέει τίποτα για την "ταμπακιέρα" ενώ καταλήγει απειλώντας με μηνύσεις! "Ελάτε να πάρετε την Τζάγκουαρ!"

Για το θέμα της τζάγκουαρ ο Γιάννης Γούμενος επισημαίνει ότι: " Ποτέ δεν μου τη ζητήσατε πίσω! Όποτε θέλετε θα σας τη φέρω πίσω και αν θέλετε μπορείτε να την πουλήσετε!". Βέβαια δεν εξηγεί για πιο λόγο δεν την έχει επιστρέψει εδώ και τέσσερις μήνες που αποτελεί παρελθόν από τη διοίκηση της ΠΑΕ...

Όσον αφορά στις 778.000 ευρώ ο Γιάννης Γούμενος ρωτάει: " Πως να πάρω αυτά τα χρήματα, όταν από το Μάρτιο ήμουν αποκλεισμένος από τα γραφεία της ΠΑΕ;Αλλωστε διοικούσε μία επαναστατική επιτροπή... Αλλά και τι να πάρω αφού στο ταμείο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν υπήρχε τίποτα! Για χρήματα που είχε πάρει ο ΠΑΟΚ από τις μεταγραφές Σαλπιγγίδη και Καρυπίδη, είχαμε βγάλει ανακοίνωση στην οποία εξηγούσαμε που πήγε μέχρι και το τελευταίο ευρώ. Με όσα διαδίδεται με δυσφημείται και επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμά μου...", καταλήγει.

Επόμενες κινήσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ο Νίκος Βεζυρτζής και ο Απόστολος Οικονομίδης πήραν στα χέρια τους την εξώδικο του Γιάννη Γούμενο και ανέθεσαν άμεσα σε νομικό να τη μελετήσει και τις επόμενες μέρες θα αποφασιστεί πως θα κινηθεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Στο μεταξύ οι δύο άνθρωποι της διοίκησης δεν τα παρατάνε και θα μείνουν και για 3η συνεχόμενη μέρα στην Αθήνα προκειμένου να πραγματοποιήσουν δύο σημαντικά ραντεβού. Οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ θα συναντηθούν σήμερα το πρωί με τον Υφυπουργό Οικονομικών, Σωτήρη Φώλια και στη συνέχεια θα συναντηθούν με του Υφυπουργό Πολιτισμού, αρμόδιο σε θέμα αθλητισμού, Γιώργο Ορφανό.

Στόχος και των δύο συναντήσεων είναι να προχωρήσουν άμεσα κάποιες χορηγίες τις οποίες χρειάζεται ο Δικέφαλος ώστε να μπορέσει να εξασφαλίσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τη συμμετοχή του στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ αναφορά.

"Παγώνει" του Μίετσελ

Ο Μάρτσιν Μίετσελ μπορεί μέσω των τελευταίων του δηλώσεων να έχει αφήσει να εννοηθεί πως επιθυμεί την παραμονή του στον ΠΑΟΚ και μετά τον Δεκέμβριο όταν και λήγει το συμβόλαιό του ωστόσο όπως φαίνεται η ανανέωση του συμβολαίου του δείχνει να καθυστερεί.

Η συνάντηση που είχαν στην Αθήνα το βράδυ της Τρίτης οι διοικούντες του ΠΑΟΚ με τον μάνατζερ του Πολωνού, Θεόφιλο Τζιώτη, για το συγκεκριμένο θέμα δεν έφερε κάποια ουσιαστικό αποτέλεσμα. Εξαίρεση αποτέλεσε η ενημέρωση για την επιθυμία του Μίετσελ στην επέκταση του συμβολαίου του, δείχνοντας μάλιστα μεγαλύτερη διαλλακτικότητα από την προηγούμενη συνάντηση στην χρονική διάρκεια. Συγκεκριμένα την φορά αυτή η πλευρά του πρώτο σκόρερ του ΠΑΟΚ και του πρωταθλήματος συζητά για επέκταση συμβολαίου 2,5 και όχι 3,5 ετών όπως αρχικά είχε συζητηθεί.

Από την πλευρά του ΠΑΟΚ οι κ.κ. Βεζυρτζής, Οικονομίδης και Αποστολίδης ουσιαστικά διαμήνυσαν στο Θεόφιλο Τζιώτη ότι καλό θα ήταν πριν γίνουν οι τελικές συζητήσεις για την επέκταση του συμβολαίου του Μίετσελ να κλείσουν κάποια άλλα που "καίνε" την περίοδο αυτή τον ΠΑΟΚ και δεν είχαν άδικο αφού προέχουν. Κάπως έτσι το όλο θέμα φαίνεται να "παγώνει" και πάλι για κάποιο διάστημα.

Ανάλογη περίπτωση με αυτή του Μάρτσιν Μίετσελ μοιάζει να είναι και αυτή του Κοσμίν Μπαρκαουάν. Ο Ρουμάνος όπως και ο Πολωνός έχει τονίσει πολλές φορές ότι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του και του χρόνου στον ΠΑΟΚ, ωστόσο το θέμα της δικής του παραμονής συνεχίζει να παραμένει ανοιχτό.

" Θα περιμένω τον ΠΑΟΚ, όμως θα πρέπει να ξεκαθαρίσει πρώτα κάποιες υποθέσεις η ομάδα που είναι σημαντικές, όμως η εξασφάλιση της συμμετοχής στο UEFA", τόνισε ο Μπαρκαουάν σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Metrosport και συνέχισε: " Υπάρχουν κι άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται για μένα και αυτό δεν είναι μυστικό. Αλλά εγώ πάντα έχω προτεραιότητα την παραμονή μου στον ΠΑΟΚ".

Χορηγός της πολυμετοχικότητας

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι η PAOK MasterCard είναι χορηγός της προσπάθειας προώθησης της Πολυμετοχικότητας.

" Η επιχειρηματική αυτή συνεργασία αφορά στη στήριξη της οργάνωσης και της υλοποίησης των προωθητικών ενεργειών και των ενημερωτικών εκδηλώσεων για την πολυμετοχικότητα και την κάλυψη της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ που θα πραγματοποιηθούν σε όλη την Ελλάδα.

Ο χρηματοοικονομικός οργανισμός Citibank και η PAOK MasterCard για ακόμη μια φορά στηρίζουν την οικογένεια του ΠΑΟΚ και συμβάλλουν έμπρακτα και ουσιαστικά στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αναμφίβολα, η στήριξη αυτή πηγάζει και από την τεράστια δυναμική του κόσμου του ΠΑΟΚ και την προοπτική μεγαλύτερης ανταποδοτικότητας στη διάθεση της συγκεκριμένης υπηρεσίας", αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Επανήλθε ο Τόργκελε



Ο Στέλιος Ηλιάδης προπονήθηκε μόνος του, κάνοντας ασκήσεις και με μπάλα, ωστόσο δεν θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι.

Οι διεθνείς Γιασεμάκης, Χαραλάμπους και Φερνάντεζ, επιστρέφουν σήμερα το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη και από αύριο ενσωματώνονται στις προπονήσεις.




































TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ