ΑΡΗΣ

Απάντηση Όγιος σε Σκόρδα

Απάντηση Όγιος σε Σκόρδα
Ογιος MOTIONTEAM

Ο Όγιος απάντησε στα σε βάρος του λεγόμενα από τον Λάμπρο Σκόρδα. Φήμες για Γκουέδες Ντα Σίλβα Κατάνια

Μάλιστα κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο στούντιο, συγκινήθηκε από την έκδηλη αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπο του. « Αισθάνομαι ακόμη προπονητής του Άρη, καθώς έχω συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο, απλά είχα μία δεκαήμερη άδεια από την ομάδα. Δεν έχω πρόβλημα με κανένα. Δεν θέλω να δημιουργήσω προβλήματα και ότι έγινε θέλω να το αφήσω από έξω», τόνισε στα πρώτα του λόγια ο κ. Όγιος και συνέχισε:

« Το μόνο που ξέρω είναι ότι προσπάθησα για την ομάδα και οι παίκτες προσπάθησαν για το καλύτερο για την ομάδα. Για μένα πάνω από όλα είναι η ομάδα του Άρη και ο λαός είναι ο αποδέκτης όλων των αδικιών. Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει αυτή η εξέλιξη, την ώρα που όλοι δουλεύουν καλά στην ομάδα. Οι σχέσεις μου είναι πολύ καλές και με τον κ. Σκόρδα, δουλεύαμε καλά και δεν πήγα να υπογράψω σε καμία άλλη ομάδα, όπως έγραφαν. Η σχέση είναι αμφίδρομη με κόσμο. Οι οπαδοί θα πρέπει να είναι περήφανοι με την ομάδα, ακόμη και αν φύγω. Με τον κόσμο ο στόχος της εξόδου στην Ευρώπη θα μπορούσε να επιτευχθεί και η ομάδα να ανεβαίνει συνεχώς».

Ο κ. Όγιος απάντησε επίσης στα όσα είπε ο κ. Σκόρδας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αθήνας λέγοντας: « Έχω αποδείξει τι αξίζω με την δουλειά μου. Δεν επηρεάστηκε η δουλειά μου με τα όσα ακούστηκαν για τις ακαδημίες μου στην Ισπανία. Δεν έχουν σχέση με το θέμα. Στις 16 Δεκεμβρίου φτιάξαμε πλάνο προπονήσεων και ξεκούρασης. Αυτό το πλάνο έγινε με πλήρη συμφωνία. Δεν κατάλαβα γιατί δεν μπορούσε να συνεχιστεί, δεν άλλαξε τίποτα από τότε. Από τις 19 μέχρι τις 23 οι παίκτες είχαν πρόγραμμα ατομικής προετοιμασίας, είχαν ελεύθερες μέρες στις 24 και 25 του μηνός. Την 26η έπρεπε να γυρίσουν, γιατί 27 και 28 υπήρχαν εργομετρικές εξετάσεις.

Το λάθος μου ήταν ένα οικογενειακό πρόβλημα, ήταν λάθος που δεν ενημέρωσα, αλλά υπήρχαν άνθρωποι από το τιμ για να γίνουν η εξετάσεις παρά την απουσία μου. Περίμενα τις εξετάσεις για να χωρίσω τους παίκτες σε γκρουπ και να γίνει η προετοιμασία στην συνέχεια. Στις 31 και 1 οι παίκτες είχαν άδεια και θα επέστρεφαν στις 2 για το παιχνίδι με την Λάρισα. Τα αποτελέσματα εξέθεσαν πολλούς γιατί ήταν καταπληκτικά για την ομάδα.

Αυτό δείχνει τον επαγγελματισμό των παικτών και τα επαγγελματικά πλαίσια της ομάδας, παρότι εγώ έλειπα, προς απάντηση όσων έλεγα ότι ήμουν σε άλλη πόλη της Ελλάδας και υπέγραφα σε άλλη ομάδα, κάτι που φυσικά δεν ίσχυε. Χαίρομαι που το ίδιο στυλ ποδοσφαίρου θα συνεχιστεί στην ομάδα. Είμαι περήφανος ότι ο κόσμος κατάλαβε ότι θα έχει καλά αποτελέσματα αν παίξει η ομάδα όμορφο ποδόσφαιρο. Όσο για τον μάνατζερ μου και αυτά που έχουν γραφτεί δεν αποδέχομαι αυτά που λέει ο κ. Σκόρδας, είναι ψέματα, δεν ισχύουν



».

Ο κ. Όγιος μάλιστα δεν έκρυψε πως όλο αυτό το διάστημα είχε δεχτεί προτάσεις από άλλες ομάδες ενώ αποκάλυψε και το τι απαντούσε σε αυτές τις κρούσεις: « Υπήρχαν προτάσεις, αλλά έλεγα ότι μέχρι τις 30 Ιουνίου έχω συμβόλαιο με την ομάδα και θα το τιμήσω. Σε καμία περίπτωση δεν θέλησα να φύγω από τον Άρη. Μέσα από την αγάπη του κόσμου, αγαπώ την ομάδα. Ήθελα να μείνω δουλεύοντας για αυτήν».

Τέλος, ο Αργεντινός τεχνικός επισήμανε πως: « Δεν καταλαβαίνω τα περί αντεπαγγελματικής συμπεριφοράς, εγώ είμαι επαγγελματίας και έτσι δουλεύω. Το γνωρίζουν οι ποδοσφαιριστές».

Αργκίλα: "Κορυφαίος γκολκίπερ ο Χαλκιάς"

Στο στούντιο του Αθλητικού Metropolis βρέθηκε και ο μέχρι πρότινος βοηθός του κ. Όγιος και προπονητής των τερματοφυλάκων Φερνάντο Αργκίλα που από την πλευρά του δήλωσε για την απομάκρυνση του από τον Άρη πως: « Το αποδέχθηκα δημοκρατικά. Είμαι στενοχωρημένος γιατί ο φίλος μου (σ.σ Όγιος) είναι στενοχωρημένος, γιατί δεν τον αφήνουν να κάνει καλά αυτό που θέλει, να δουλεύει δηλαδή», ενώ όσον αφορά τον Κώστα Χαλκιά τόνισε:

« Θεωρώ ότι ο Άρης έχει τους καλύτερους τερματοφύλακες στην ομάδα. Είναι δύσκολο να είσαι τερματοφύλακας στον Άρη, γιατί η ομάδα παίζει επιθετικά. Ο Χαλκιάς είναι με διαφορά ο καλύτερος γκολκίπερ στον Άρη. Θέλω να πιστεύω ότι η απόφαση απομάκρυνσης μου είναι δημοκρατική».

Φήμες για Κατάνια

Την ίδια ώρα που η ΠΑΕ Άρης μέχρι την στιγμή αυτή δεν έχει ανακοινώσει και επίσημα ότι αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδος ο Γκιγιέρμο Όγιος δεν αποκλείεται εντός των επομένων ημερών να προχωρήσει στην τρίτη της μεταγραφική κίνηση για την περίοδο του Ιανουαρίου.

Όπως είναι γνωστό στην ομάδα της Θεσσαλονίκης υπάρχει η επιθυμία ένταξης ενός ποδοσφαιριστή που να αγωνίζεται στην θέση του επιτελικού χαφ και σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν φαίνεται πως ήδη τον έχουν εντοπίσει.

Η διαφαινόμενη λύση μάλιστα της συνεργασίας με τον Γκιγιέρμο Όγιος δεν αναμένεται να επηρεάσει ιδιαίτερα τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας καθώς ο Άρης κινείται κατά κύριο λόγο με γνώμονα τις επιλογές του Βραζιλιάνου Μαζίνιο τον οποίο και εμπιστεύεται απόλυτα η διοίκηση της ΠΑΕ.

Οι πληροφορίες λοιπόν θέλουν την ομάδα της Θεσσαλονίκης να είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με Βραζιλιάνο χαφ που διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο και ουσιαστικά προορίζεται για την θέση μπροστά από τα δύο αμυντικά χαφ. Προφανώς τις επόμενες ημέρες, αν τελικά το θέμα προχωρήσει θα υπάρχουν και οι ανακοινώσεις χωρίς πάντως η περίπτωση του Βραζιλιάνου να είναι και η μοναδική που απασχολεί.

Στο μεταξύ κατά την διάρκεια της χθεσινής ημέρας ακούστηκε το όνομα του Βραζιλιάνου με Ισπανικό διαβατήριο φορ, Κατάνια. Η περίπτωση του ποδοσφαιριστή που έχει αγωνιστεί στην Μάλαγα και την Θέλτα (για τέσσερα χρόνια) λέγεται ότι εξετάζεται από την ομάδα του Άρη όμως αυτό που φαίνεται να προβληματίζει είναι η ηλικία του αφού ο Κατάνια είναι έτοιμος να πατήσει τα 34.

Ο Ενρίκε Γκουέδες Ντα Σίλβα Κατάνια λοιπόν είναι βεβαίως ένας πολύ γνωστός ποδοσφαιριστής στην Ισπανία, είναι επιθετικός και μάλιστα το παρατσούκλι του ήταν "γλάρος" εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο πανηγύριζε τα γκολ. Να σημειωθεί ότι μετά την Θέλτα, το καλοκαίρι του 2004 αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Ρωσίας με την φανέλα της Κρίλια, έπειτα αγωνίστηκε στην Μπελενένσες, επέστρεψε για λίγο στην Βραζιλία όπου φόρεσε την φανέλα της Ατλέτικο Μινέιρο και τώρα αγωνίζεται στην Λιναρέζ που αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία της Ισπανίας.























TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ