ΙΝΤΕΡ

"Απάντηση" Ράφα σε Φέργκιουσον

"Απάντηση" Ράφα σε Φέργκιουσον

Έκπληκτος από την επίθεση που εξαπέλυσε ο Άλεξ Φέργκιουσον εις βάρος του, παραμονή του ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ, εμφανίστηκε ο τεχνικός της Ίντερ Ράφα Μπενίτεθ.

Η προσωπική επίθεση που εξαπέλυσε ο Άλεξ Φέργκιουσον στον Ράφα Μπενίτεθ την παραμονή του μεγάλου ντέρμπι στο "Νησί" Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη από τον άμεσα θιγόμενο.

Στο πλαίσιο της σημερινής συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ενόψει της αναμέτρησης με την Παλέρμο για την 3η αγωνιστική του Καμπιονάτο, ο τεχνικός της Ίντερ ρωτήθηκε για τα αρνητικά σχόλια του Σκωτσέζου προς το μέρος του (τον κατονόμασε ως υπεύθυνο για την αγωνιστική πτώση των "κόκκινων" τα τελευταία χρόνια) και δεν μπόρεσε να κρύψει την μεγάλη έκπληξή του για το γεγονός.

"Είμαι ειλικρινά έκπληκτος που ένας έμπειρος και σημαντικός τεχνικός όπως εκείνος έχει πει τέτοια πράγματα και έχει μιλήσει τόσο πολύ για μένα, τώρα που είμαι στην Ιταλία εδώ και τρεις μήνες...", τόνισε ο τεχνικός των "νερατζούρι", και συμπλήρωσε:

"Μπορούν μόνο να προσθέσουν ότι οι οπαδοί της Λίβερπουλ γνωρίζουν την ιστορία και την αλήθεια. Και ξέρουν ότι είναι εύκολο να σκορπάς κατηγορίες εάν βρίσκεσαι στην ίδια ομάδα για 24 χρόνια".

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ