ΑΡΗΣ

Απάντηση της ΠΑΕ για Κατσαβάκη

Απάντηση της ΠΑΕ για Κατσαβάκη
Αστέρας - Δόξα 1-0 Κατσαβάκης INTIME SPORTS

Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης με ανακοίνωσή της ξεκαθάρισε πως "ο Άρης έχει προπονητή και αυτός είναι ο Μάκης Κατσαβάκης"

Θέση για τα σενάρια προπονητολογίας πήρε η ΠΑΕ Άρης κάνοντας ξεκάθαρη την στήριξή της στο πρόσωπο του Μάκη Κατσαβάκη.

Κάτι που είχε κάνει προ ημερών και ενώπιον των παικτών της ομάδας στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου ο Σταύρος Λαμπριάκος.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης ανέφερε τα εξής: " Με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα (26/09) τόσο στον γραπτό Τύπο όσο και στο διαδίκτυο σχετικά με την ύπαρξη θέματος προπονητή στην ομάδα μας, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα ήθελε να επισημάνει τα εξής:

Το σενάριο της προπονητολογίας που αναπτύχθηκε τις τελευταίες ώρες και δημιουργήθηκε έντεχνα από κάποιους, κρίνεται εκ του πονηρού και κακόβουλο και αποπροσανατολίζει την ομάδα μας από το στόχο της στο παιχνίδι της Κυριακής.

Ξεκαθαρίζουμε ότι ΑΡΗΣ έχει προπονητή και αυτός είναι ο Μάκης Κατσαβάκης".

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι η συγκεκριμένη φημολογία σύμφωνα με πληροφορίες καλά κρατεί εδώ και δύο εβδομάδες τουλάχιστον. Και πιο συγκεκριμένα από την διακοπή του πρωταθλήματος για τα παιχνίδια της Εθνικής μας ομάδας.

Πριν δηλαδή από το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ όπου η ισοπαλία με 1-1 είχε σαν αποτέλεσμα η εν λόγω φημολογία να σβήσει χωρίς όμως να πάψει να υφίσταται. Όπως φάνηκε ακόμη και μετά την νίκη με 1-0 επί της Κέρκυρας την περασμένη Κυριακή στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Πλέον όμως η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης με την κατάληξη της ανακοίνωσής της ξεκαθάρισε την θέση της και καλείται να την στηρίξει και μετά από το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του Αρη για το ντέρμπι της Κυριακής στο γήπεδο της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ με την παρουσία του Ρούμπεν Πουλίδο να κρίνεται αύριο.

Ο Ισπανός χαφ του Άρη αισθάνθηκε σήμερα καλύτερα από την τενοντίτιδα που τον ταλαιπωρεί στον προσαγωγό του αλλά παρόλα αυτά στην αρχή της προπόνησης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και στη συνέχεια έκανε θεραπεία, ενώ ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας ακολούθησε και ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ