ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Απέφυγε τα χειρότερα ο Χάλαρης

Απέφυγε τα χειρότερα ο Χάλαρης
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ

Η ΠΑΕ Ατρόμητος αποφάσισε να παραχωρήσει μι αθύρα σε όσους φίλους του ΠΑΟΚ θέλουν να δουν την ομάδα τους από κοντά

Η διοίκηση της αθηαϊκής ομάδας που εκπροσωπήθηκε στη σύσκεψη για τη λήψη των μέτρων ασφαλείας στον αγώνα Ατρόμητος-ΠΑΟΚ από τον Υπεύθυνο Διαχείρισης Εισιτηρίων Φάνη Γρηγορόπουλο αποφάσισε να ανοίξει τη Θύρα και η τιμή του εισιτηρίου θα είναι 20 Ευρώ.
Στις υπόλοιπες θύρες του γηπέδου η τιμή του εισιτηρίου θα είναι γενική είσοδος 10 Ευρώ πλην της θύρας 3, στην οποία η τιμή του εισιτηρίου θα είναι 30 Ευρώ.

Απέφυγε τα χειρότερα ο Χάλαρης
Ένα σπουδαίο "δώρο" για την ονομαστική του εορτή έλαβε ο Γιώργος Χάλαρης, ο οποίος γλίτωσε τα χειρότερα. Ο αμυντικός του Ατρόμητου αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς έπειτα από ένα τάκλινγκ του Μπούσι και αρχικά εκφράστηκαν φόβοι για πρόβλημα στους χιαστούς.

Ο Χάλαρης επισκέφθηκε χθες τον υπεύθυνο του ιατρικού τμήματος του συλλόγου του Περιστερίου, Νίκο Πισκοπάκη και οι εξετάσεις διέψευσαν τις απαισιόδοξες προβλέψεις. Ο παίκτης υπέστη βαρύ αιμάτωμα στον τετρακέφαλο και από αύριο θα ξεκινήσει θεραπεία. Βέβαια, δεν είναι δυνατό να τεθεί στη διάθεση του Ντράγκαν Κοκότοβιτς για το παιχνίδι της επόμενης Κυριακής με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, αλλά στόχος είναι να προλάβει το τελευταίο ματς του πρωταθλήματος κόντρα στον Άρη στο Χαριλάου.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στην Καλαμαριά είχαν ρεπό χθες, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Η προετοιμασία για τον αγώνα με τον "δικέφαλο του βορρά" θα ξεκινήσει σήμερα το απόγευμα, ενώ στο παιχνίδι αυτό θα επιστρέψουν από τις τιμωρίες τους οι Κορακάκης και Μαρσέλο Ολιβέιρα.

* Με αφορμή τη διακοπή του πρωταθλήματος, την Παρασκευή 4 Μαΐου (16.00) ο Ατρόμητος θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι την εθνική Ελπίδων στο Δημοτικό Γυμναστήριο Περιστερίου.

* Ο προπονητής της ομάδας Ντράγκαν Κοκότοβιτς και ο τεχνικός διευθυντής Παναγιώτης Μιχαλέτος παρακολούθησαν σήμερα στην Τρίπολη τον αγώνα Αστέρας-Εθνικός. Στον Εθνικό αγωνίζεται δανεικός από τον Ατρόμητο ο Θανάσης Παπαγεωργίου.











TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ