ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Απέφυγε τα χειρότερα ο Γελαδάρης

Απέφυγε τα χειρότερα ο Γελαδάρης
Μαγκντί

Δεν είναι τελικά σοβαρός ο τραυματισμός του Δημήτρη Γελαδάρη

Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι ο θα χάσει τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, αλλά την επόμενη εβδομάδα θα μπορεί να μπει στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων. Από τη στιγμή μάλιστα που στην συνέχεια υπάρχει η διακοπή του.
Δύσκολα ο Σανόκο
Εξάλλου ο Αμαντού Σανόκο δύσκολα θα προλάβει τον αγώνα του Ολυμπιακού Σταδίου, αφού οι ενοχλήσεις στους κοιλιακούς-προσαγωγούς δεν υποχώρησαν και ο παίκτης αρκέστηκε σήμερα το πρωί σε θεραπεία.

Αντίθετα, ο Βασίλης Ρόβας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και μέχρι την Πέμπτη αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Ντράγκαν Κοκότοβιτς για τον αγώνα της Κυριακής. Τέλος, θεραπεία ακολούθησε ο Βασίλης Αποστολόπουλος και ατομικό πρόγραμμα ο Μερίνο.

Την Πέμπτη απολογείται ο Ντόε

Την Τρίτη (13/3) επιδόθηκε στον Φράνσις Ντόε η κλήση σε απολογία, σύμφωνα με την οποία πρέπει να παρουσιαστεί στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος εντός 48 ωρών. Έτσι, ο παίκτης θα απολογηθεί τελικά την Πέμπτη.

*Διεξήχθη σήμερα στο ΟΑΚΑ η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Τον Ατρόμητο εκπροσώπησε ο υπεύθυνος διαχείρισης εισιτηρίων, Φάνης Γρηγορόπουλος, ο οποίος ζήτησε 400 εισιτήρια για τις ανάγκες των φίλων της ομάδας του Περιστερίου. Οι γηπεδούχοι επικαλέσθηκαν την απόφαση της Σούπερ Λίγκα για απαγόρευση μετακίνησης οπαδών, συνεπώς ο Ατρόμητος δε θα έχει τη συμπαράσταση των φίλων του.







TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ