ΙΝΤΕΡ

Απειλεί ξανά με φυγή ο Ντάγκλας Μαϊκόν

Απειλεί ξανά με φυγή ο Ντάγκλας Μαϊκόν
μαϊκόν

Ο Ντάγκλας Μαϊκόν με δηλώσεις του απείλησε ουσιαστικά για ακόμη μια φορά τους ανθρώπους της Ίντερ πως θα αφήσει την ομάδα

Οι φήμες θέλουν την Ρεάλ Μαδρίτης να ενδιαφέρεται για τον δεξιό αμυντικό της "σελεσάο", ενώ ο ίδιος θέλει εγγυήσεις πως οι "νερατζούρι" θα έχουν τις δυνατότητες να κατακτήσουν την κορυφή της Ευρώπης για να μείνει στο Μιλάνο.
"Η Ίντερ πρέπει να κάτσει και να σκεφτεί καλά", τονίζει χαρακτηριστικά ο Μαϊκόν σε δημοσιογράφους που καλύπτουν το Confederations Cup στην Νότιο Αφρική.

"Θέλω να κερδίσω το Champions League και αυτός είναι ο στόχος πολλών άλλων από εμάς επίσης, διότι το Champions League είναι πολύ σημαντικό τρόπαιο στην καριέρα ενός ποδοσφαιριστή".

"Αν μπορώ να το κερδίσω με την Ίντερ, έχει καλώς. Διαφορετικά είναι αναγκαίο να σκεφτώ το ενδεχόμενο να πάω σε άλλη ομάδα και να προσπαθήσω να το κερδίσω".

Στο... παιχνίδι της απόκτησης του Μαϊκόν πάντως έχει μπει και η Τσέλσι, η οποία αναμένεται να πουλήσει τον Ζοσέ Μποσίνγκουα και ο Βραζιλιάνος φαντάζει ιδανικός αντικαταστάτης, καθώς ο Γκλεν Τζόνσον αναμένεται να προτιμήσει την Λίβερπουλ.






TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ