ΙΝΤΕΡ

Απέκτησε Ρανόκια η Ίντερ

Απέκτησε Ρανόκια η Ίντερ

Την πρώτη της μεταγραφή για τον Ιανουάριο πραγματοποίησε η Ίντερ, καθώς απέκτησε τον Αντρέα Ρανόκια, 22άχρονο Ιταλό κεντρικό αμυντικό από την Τζένοα.

Εδώ και μέρες ήταν γνωστό πως οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις, οι οποίες τελικά είχαν ευτυχή κατάληξη.

"Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ο Αντρέα έφυγε από το προπονητικό κέντρο της Τζένοα αυτό το απόγευμα", τόνισε ο πατέρας του ποδοσφαιριστή.

"Τώρα είναι στο σπίτι και φτιάχνει τα πράγματά του, αλλά δεν ξέρω πότε θα φύγει και πότε θα υπογράψει το συμβόλαιό του", συνέχισε ο Μάρκο Ρανόκια.

Η Ίντερ είχε ήδη το 50% του νεαρού άσου, αλλά αποφάσισε να αποκτήσει και το υπόλοιπο 50% από την Τζένοα και να τον ντύσει έτσι "νερατζούρο", ξοδεύοντας 12.000.000 ευρώ, σύμφωνα με τις πληροφορίες.

"Ο Αντρέα δεν μπορεί να το πιστέψει. Δεν νομίζω πως ακόμη έχει συνειδητοποιήσει ότι θα παίξει σε μία ομάδα όπως η Ίντερ. Δεν φοβάται όμως, καθώς έχει πολύ δυνατό χαρακτήρα, αλλά βιώνει τον ενθουσιασμό του".

Φαντάζομαι την στιγμή που θα βάλει για πρώτη φορά την νερατζούρι φανέλα. Ήταν περίεργη χρονιά το 2010, καθώς είχε σοβαρό τραυματισμό και έμεινε μήνες εκτός, αλλά από εθνική ελπίδων πήγε στην ανδρών και τώρα θα πάρει στην Ίντερ".

Ο νέος προπονητής της Ίντερ, Λεονάρντο, θα κάνει την πρώτη του προπόνηση την Τετάρτη και αναμένεται σε αυτήν να πάρει μέρος και ο Ρανόκια.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ