ΙΩΝΙΚΟΣ

Απέκτησε τον Έρος Γκαμπόρ

Απέκτησε τον Έρος Γκαμπόρ
ερος

Στην τέταρτη μεταγραφή για την τρέχουσα περίοδο προχώρησε η ΠΑΕ Ιωνικός, αποκτώντας τον 28χρονο Ούγγρο μέσο, Έρος Γκαμπόρ

Ο Έρος Γκαμπόρ, που υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ιωνικό, έχει γεννηθεί την 1η Ιουλίου 1980, έχει ύψος 1.73μ και βάρος 72 κιλά. Άρχισε την καριέρα του στην Γκιόρ ΕΤΟ, στην οποία έπαιξε από το 1998 έως το πρώτο εξάμηνο του 2003, οπότε πήρε μεταγραφή για τη Χόνβεντ με τα χρώματα της οποίας αγωνίστηκε σε 7 αγώνες (β' γύρος του πρωταθλήματος) και σημείωσε δύο γκολ. Ακολούθησαν δύο χρονιές (2003-2005) κατά τη διάρκεια των οποίων έπαιξε στην Πεκς, ενώ την περίοδο 2005-06 έπαιξε στη Φερεντσβάρος.
Την περίοδο 2006-07 αποκτήθηκε από τον Πανθρακικό, με τη φανέλα του οποίου έπαιξε σε 57 αγώνες και σημείωσε 9 γκολ. Είναι διεθνής με την Ολυμπιακή ομάδα της Ουγγαρίας στην οποία έχει 20 συμμετοχές.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Έρος Γκαμπόρ, έκανε την ακόλουθη δήλωση: " Υπέγραψα σήμερα συμβόλαιο δύο χρόνων με τον Ιωνικό και είμαι πολύ ευχαριστημένος για την επιλογή που έκανα. Μετά από δύο χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα, ξέρω πολύ καλά το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής και πιστεύω ότι θα βοηθήσω τον Ιωνικό να επανέλθει στη Super League. Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Ιωνικού που πίστεψαν σ' εμένα και ελπίζω και εύχομαι να τους δικαιώσω και να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις του κόσμου της ομάδας".


TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ