ΙΩΝΙΚΟΣ

Απέκτησε τον Κριστόφ Οττ

Απέκτησε τον Κριστόφ Οττ
ΒΑΖΑΚΑΣ

Την τριάδα των τερματοφυλάκων, συμπλήρωσε σήμερα η ΠΑΕ Ιωνικός, αποκτώντας τον 24χρονο Γάλλο τερματοφύλακα, Κριστόφ Οττ

Ποιος είναι ο Γάλλος πορτιέρο

Ο Οττ, έχει γεννηθεί στις 7 Απριλίου 1983, έχει ύψος 1.87 μ., βάρος 75 κιλά και άρχισε την καριέρα του στις Ακαδημίες της Νιόρτ με την οποία υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο την περίοδο 2001-02 και έμεινε στις τάξεις της μέχρι τη σεζόν 2006-07.

Στην αμέσως προηγούμενη σεζόν, έπαιξε βασικός σε 32 αγώνες με τη Νιορτ και ήταν από τους συντελεστές της ανόδου της ομάδας από τη Γ στη Β κατηγορία. Στην εφετινή περίοδο αγωνίστηκε με τα χρώματα της Πο (Γ εθνική) με την οποία έπαιξε σε 10 αγώνες.

Πάθος...και τραυματίες στο "διπλό"

Αγωνιστικά, οι Νιακιώτες προπονήθηκαν το απόγευμα, δείχνοντας ιδιαίτερη διάθεση, πάθος και αποφασιστικότητα κατά τη διάρκεια του "οικογενειακού" διπλού. Χαρακτηριστικό του πάθους των ποδοσφαιριστών ήταν ο τραυματισμός του Ζωγραφάκη (χτύπημα στον αστράγαλο) και του Φαμπίνιο (χτύπημα στη μέση).

Οριστική εκτίμηση της κατάστασης των δύο ποδοσφαιριστών θα γίνει αύριο το πρωί, οπότε θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση και στη συνέχεια ο Γιώργος Βαζάκας θα ανακοινώσει την αποστολή για το ματς με τον Θρασύβουλο.

Πρόκειται για ένα ματς που προκαλεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον μεταξύ των φιλάθλων της Νίκαιας, οι οποίοι λόγω της πολυήμερης αναστολής του πρωταθλήματος, είναι «διψασμένοι» για ποδόσφαιρο και αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρών στο γήπεδο της Νεάπολης, ενισχύοντας την αγαπημένη τους ομάδα.

Εισιτήρια ενόψει Θρασύβουλου

Τα ταμεία του γηπέδου της Νεάπολης θα ανοίξουν την Κυριακή στις 12.30 και εκτός των εισιτηρίων του αγώνα με τον Θρασύβουλο θα διαθέτουν και κάρτες διαρκείας. Για το ματς με την ομάδα της Φυλής, τα εισιτήρια τιμώνται 10 ευρώ (θύρα 3), 15 ευρώ (θύρες 1-2 και 4) και 20 ευρώ για τη θύρα 7-8 που προορίζεται για τους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας. Υπενθυμίζεται ότι οι γυναίκες και τα παιδιά κάτω των 12 ετών δεν πληρώνουν εισιτήριο και μπαίνουν ελεύθερα στο γήπεδο.















TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ