ΕΥΡΩΠΗ

Aπίστευτα καψώνια σε πρώην προπονητή της Ρεάλ!

Aπίστευτα καψώνια σε πρώην προπονητή της Ρεάλ!

Τον μπελά του έχει βρει ο άλλοτε τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης και νυν της Βασλούι, Λόπεθ Κάρο καθώς ο μεγαλομέτοχος του ρουμανικού συλλόγου τον υποβάλει σε καψώνια προκειμένου να παραιτηθεί για να γλιτώσει την αποζημίωση! Προπονήσεις δίχως παίκτες, κλειδωμένα αποδυτήρια και άλλα πολλά...

Η καριέρα του 47χρονου τεχνικού στη Ρουμανία εξελίσσεται στον απόλυτο εφιάλτη. Οι πενιχρές επιδόσεις (μόλις μία νίκη για την Βασλούι στις έξι πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος και αποκλεισμός από τη Λιλ στο Europa League) έφεραν τον Κάρο σε δυσμένεια.

Παρά τις πιέσεις που δέχεται αρνείται να παραιτηθεί. Ο "ισχυρός άνδρας" της ομάδας Άντριαν Πορουμπόιου δεν θέλει να βλέπει ούτε ζωγραφιστό τον πρώην προπονητή της U21 της Ισπανίας.

Για να απομακρυνθεί όμως θα πρέπει να του καταβάλει αποζημίωση ύψους 1 εκατ. ευρώ κάτι που δεν θέλει ούτε να σκέφτεται.

Έτσι για να τον εξαναγκάσει σε φυγή ξεκίνησε ψυχολογικό πόλεμο. Ο Κάρο προσήλθε στη χθεσινή προπόνηση της ομάδας του αλλά αντίκρισε μόλις δύο ποδοσφαιριστές. Τους Νταβίντ Ρίβας και Αλεξάντερ. Οι υπόλοιποι αγνοούνταν!

" Οι πόρτες των αποδυτηρίων ήταν κλειστές, το ίδιο και τα γραφεία. Όλοι γνωρίζουν τον λόγο. Δεν προσήλθαν στην προπόνηση. Όλα αυτά είναι στο δικαίωμα μου να εργαστώ" ανέφερε εμφανώς προβληματισμένος ο Λόπεθ Κάρο.


Ο ιδιοκτήτης Βασλούι σκοπεύει μάλιστα να προσθέσει και νέο μέλος στο τεχνικό επιτελείο προκειμένου να λυγίσει ο Ισπανός προπονητής.

" Δεν δέχομαι άλλο προπονητή, γιατί εγώ και οι συνεργάτες μου είμαστε υπεύθυνοι για τα αποτελέσματα της ομάδα. Θέλω να με σέβονται. Έχω υποφέρει πολύ από τα αρνητικά αποτελέσματα" πρόσθεσε ο Κάρο.


TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ