ΑΕΚ

Απίστευτες αποκαλύψεις Παπαδημητρίου

Απίστευτες αποκαλύψεις Παπαδημητρίου
Νοτιάς Θανόπουλος

Ο Κοζώνης έστειλε τελεσίγραφο, η ΠΑΕ ΑΕΚ τον αμφισβητεί, ο Νοτιάς σιωπά και ο Παπαδημητρίου αποκαλύπτει ότι μέτοχος έχει πληρώσει μόνο τον Σκόκο! Αναβλήθηκε η σημερινή Γ.Σ. της ΠΑΕ

Ο κ. Παπαδημητρίου, μίλησε στον Sentra 103,3 για όλα όσα συνέβησαν την Κυριακή τόσο το μεσημέρι, όσο και κατά την διάρκεια της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο.
Μέσα σε όλα αποκάλυψε και διάλογο που είχε ο κ. Νοτιάς με τον κ. Κοζώνη, με τον μεγαλομέτοχο της ΑΕΚ να παραδέχεται πως ο μοναδικός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ που έχει πληρωθεί είναι ο Νάτσο Σκόκο, με σκοπό να πουληθεί στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου!

Λίγο νωρίτερα είχαν προηγηθεί το τελεσίγραφο που έστειλε ο Μπομπ Κοζώνης ζητώντας να πάρει την ΠΑΕ ως την Πεμπτη, όπως και η επίσημη απάντηση της ΠΑΕ, που κατ' ουσίαν αμφισβητεί την οικονομική επιφάνεια του Κοζώνη ( μπορείτε να διαβάσετε τις ανακοινώσεις ΕΔΩ ).

Ξεκινώντας λοιπόν τα όσα συνέβησαν από την αρχή της ημέρας (Κυριακή), ο Χρήστος Παπαδήμητρίου είπε:

"Σήμερα στις πέντε το απόγευμα μου τηλεφώνησε ο κ. Νοτιάς μέσα στην καλή χαρά και μου είπε, Χρήστο να μιλήσεις με τον κ. Θανόπουλο, θα βγάλω μια ανακοίνωση γιατί κάτι πρέπει να πω στους δημοσιογράφους, μέχρι να μου έρθει το e-mail του κ. Κοζώνη, θα βγάλω μια ανακοίνωση και θα λέω τι έγινε χθες.

Παίρνω τον κ. Θανόπουλο και μου λέει θα δώσω στην κ. Αρκάδη μια ανακοίνωση που μου είπε ο κ. Νοτιάς, μου είπε οτι αυτή η ανακοίνωση έλεγε οτι συναντήθηκε με τον κ. Κοζώνη στην Φλόριντα μέσα σε καλό κλίμα, και θα περιμένω τις νομικές εγγυήσεις μέσα στην εβδομάδα για να προχωρήσει το deal. Επικαλούμαι τις μαρτυρίες της κυρίας Αρκάδη και του κ. Θανόπουλου για αυτό που σας λέω

Στο γήπεδο λοιπόν στην σουίτα που φιλοξενήθηκαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ, κάποια στιγμή με ενημερώνει η κυρία Αρκάδη οτι δεν θα βγει η ανακοίνωση του κ. Νοτιά, ρωτάω την Αγγελική γιατί και μου απάντησε οτι ο κ. Θανόπουλος είπε να μην την δώσουμε και να περιμένουμε την ανακοίνωση των μετόχων.

Εκείνη την στιγμή της τηλεφώνησε ο κ. Θανόπουλος και παρουσία 10 ατόμων της υπαγορεύει το συγκεκριμένο κείμενο. Το βλέπουμε όλοι οι παρευρισκόμενοι εκεί, επειδή κατά τύχη καθόμουν δίπλα στην κυρία Αρκάδη έπεσε το μάτι μου στην ανακοίνωση και επικοινωνώ με τον κ. Νοτιά, όμως δεν μου απάντησε στο τηλέφωνο"





.

"Μου είπε ότι δεν είναι η ανακοίνωση που είχαμε πει νωρίτερα πως θα έβγαινε"

"Στο ημίχρονο του αγώνα, μετά την ευκαιρία που έχασε η ΑΕΚ με την κεφαλιά δίπλα απο το δοκάρι, μου τηλεφώνησε μέσα στην καλή χαρά να μου πει τι ευκαιρία χάσαμε. Παρουσία όσων ήταν στην σουίτα, ρώτησα τον κ. Νοτιά αν γνωρίζει για την ανακοίνωση που θα βγει σε λίγο και μου απάντησε οτι είναι αυτή που είπαμε το απόγευμα, του απάντησα οτι δεν είναι αυτή που είπαμε και είναι άλλη ανακοίνωση. Μου απάντησε δεν το γνωρίζω και του είπα αν δεν το γνωρίζεις επικοινώνησε με τον κ. Θανόπουλο να στην διαβάσει.

Κατόπιν είπα στην κυρία Αρκάδη να επικοινωνήσει με τον πρόεδρο της ΑΕΚ, επειδή περιμέναμε να τελειώσει ο αγώνας επικοινώνησα πρώτος με τον κ. Θανόπουλο. Μου λέει λοιπόν το εξής, Χρήστο δεν ανακατεύομαι με την ανακοίνωση να πεις στην κυρία Αρκάδη να επικοινωνήσει με τον κ. Νότια. Απο εκεί και πέρα δεν γνωρίζω τίποτα άλλο"

.

"Ο Σκόκο πληρώθηκε για να πουληθεί τον Γενάρη"

Για την εγγυητική επιστολή ο κ. Παπαδημητρίου δήλωσε πως ο Κοζώνης δεν έχει πρόβλημα να παρουσιάσει όλα να νόμιμα έγγραφα, ενώ αποκάλυψε πως ο Νοτιάς του ζήτησε να βάλει άμεσα 1.5 εκ. ευρώ για να πληρωθούν οι υποχρεώσεις της ομάδας.

"Υπάρχει τραπεζικό έγγραφο που αναφέρει οτι ο κ. Κοζώνης είναι πελάτης της τράπεζας 22 χρόνια και έχει δικαίωμα εκδόσεως επιταγής 44 εκ. δολ. Εκείνη την ώρα λοιπόν η πρώτη κουβέντα που έγινε ανάμεσα στον κ. Νοτιά και τον κ. Κοζώνη, ο κ. Νοτιάς βγήκε έξω και τηλεφώνησε, επιστρέφοντας του είπε, Μπάμπη μου ζήτησαν τα παιδιά να μου δώσεις νομική έγκριση, που σημαίνει οτι αυτό το χαρτί έπρεπε να το υπογράψει ένας δικηγόρος. Στην Αμερική δεν υπάρχει τέτοιος νόμος και στην Ελλάδα υπάρχει μόνο από συμβολαιογράφο.

Ο Κοζώνης είπε στον Νοτιά, δεν πειράζει θα το κάνω και αυτό. Οι επόμενες κινήσεις του κ. Νοτιά ήταν να ζητήσει χρήματα από τον κ. Κοζώνη για να πληρωθούν οι υποχρεώσεις της ΑΕΚ, με την χαρακτηριστική έκφραση, 'αν αγαπάς την ΑΕΚ, δώσε μου 1,5 εκ. να πληρώσουμε τις υποχρεώσεις και θα στο εγγυηθώ εγώ'"

.

Η συνέχεια ήταν ακόμα πιο ενδιαφέρουσα, με τον κ. Παπαδημητρίου να επισημαίνει πως ο Νοτιάς του αποκάλυψε πως ο Σκόκο είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που πληρώθηκε, με σκοπό να πουληθεί τον Γενάρη.

"Ο κ. Κοζώνης που είχε μια πληροφορία τον ρωτάει, Νίκο ποιος πλήρωσε τον Σκόκο; Η απάντηση του κ. Νοτιά ήταν τον πλήρωσε ο κ. Παππάς. Ρωτάει ο κ. Κοζώνης γιατί πληρώθηκε μόνο ένας παίκτης; Η απάντηση, να μην κάνει προσφυγή και δεν μπορούμε να τον δώσουμε τον Δεκέμβριο.

Η δική μας πλευρά έκανε δυο λάθη. Το πρώτο ήταν οτι ο κ. Μαυρομμάτης τους είπε πως οτι προκύψει απο τον έλεγχο θα το στείλουμε στον εισαγγελέα και το δεύτερο οτι δήλωσε στον κ. Θανόπουλο οτι στην αυριανή γενική συνέλευση της ΑΕΚ η πλευρά Κοζώνη θα ζητήσει να μπει στην διοίκηση τοποτηρητής για να μην γίνει καμία ενέργεια πώλησης παικτών"

.

"Προσβλητική η ανακοίνωση"

Κλείνοντας ο κ. Παπαδημητρίου είπε πως η ανακοίνωση των μετόχων είναι προσβλητική όσο αφορά το πρόσωπο του κ. Κοζώνη, ενώ επιβεβαίωσε πως η πρόταση του 65χρονου επιχειριματία την Κυριακή το βράδυ είναι και η τελική.

"Η ανακοίνωση θα θεωρηθεί προσβλητική αν λέει ψέματα ο κ. Νοτιάς και αυτή την στιγμή φαίνεται να λέει ψέματα. Εμείς αύριο θα αποδείξουμε ποιος απο τους δυο λέει αλήθεια.

Αν δώσετε τον ισολογισμό της ΑΕΚ σε έναν οικονομολόγο θα σας πει αμέσως που βρίσκονται τα χρέη της ΑΕΚ. Το παθητικό της είναι 61 εκ. ευρώ.

Έπρεπε να περιμένουν την σημερινή ανακοίνωση του κ. Κοζώνη για να πουν οτι θα την χρηματοδοτήσουν; Τόσο καιρό που είναι απλήρωτοι οι παίκτες γιατί δεν έκαναν τίποτα, εκτός απο τον κ. Παππά που πλήρωσε τον Σκόκο;.

Εμείς δεν θέλουμε να οδηγηθούμε σε ναυάγιο για το καλό της ΑΕΚ. Η πρόταση όμως είναι οριστική και αμετάκλητη, αν θέλουν οι μέτοχοι να δείξουν στον κόσμο οτι αγαπάνε την ΑΕΚ ας παρουσιάσουν εγγυητικές 15 εκ. ευρώ και την Πέμπτη γίνεται διοίκηση ο κ. Κοζώνης"





.

Θανόπουλος:"Να πέσουν οι τόνοι"

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ Νίκος Θανόπουλος, με δηλώσεις του στο Novasports ζήτησε να πέσουν οι τόνοι, αφού η απόσταση καμία φορά δημιουργεί παρεξηγήσεις.

Για την ανακοίνωση είπε:

"Η ανακοίνωση είναι μια ανακοίνωση των μετόχων του κ. Κοζώνη και των μετόχων. Εφόσον φέρει την υπογραφή του, αν θίγεται κάπου θα βγει να το ξεκαθαρίσει".

Για το ραντεβού Νοτιά-Κοζώνη δήλωσε:

"Δεν ήμουν παρών στο ραντεβού, οπότε δεν μπορώ να πάρω θέση. Μόνο ο κ. Νοτιάς γνωρίζει τι συνέβη".

Τέλος θέλοντας να ρίξει τους τόνους, ο κ. Θανόπουλος επισήμανε:

"Είναι μια δύσκολη βραδιά αγωνιστικά. Ο κόσμος θα πρέπει να ξέρει ότι είμαστε όλοι ΑΕΚτζήδες. Όταν εμπλέκονται πολλές πλευρές σε συμφωνίες από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού γίνονται παρεξηγήσεις.

Σε όλους συνιστώ ψυχραιμία και νηφαλιότητα, να ρίξουμε τους τόνους για να βγάλουμε την ΑΕΚ από το αδιέξοδο"

.

Αναβλήθηκε η Γενική Συνέλευση

Μέσα σε αυτή την "βροχή" δηλώσεων και ανακοινώσεων ανάμεσα σε Κοζώνη και ΠΑΕ, σήμερα είχε προγραμματιθεί η Γενική συνέλευση των μετόχων, όπως είχε τουλάχιστον είχε ανακοινωθεί από την ΠΑΕ για την 7η Δεκεμβρίου.

Τελικά όπως ανακοινώθηκε στους μετόχους της ΠΑΕ, η Γενική συνέλευση ακυρώθηκε με πιθανότερη ημερομηνία πραγματοποίησης της αυτή στις 30 Δεκεμβρίου.



















































TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ