COPA AMERICA

Απίστευτη φάση στο Ουρουγουάη - Χιλή

Απίστευτη φάση στο Ουρουγουάη - Χιλή
Χιλή Ουρουγουάη

Στο παιχνίδι της Ουρουγουάης με την Χιλή ο μεσοεπιθετικός των Σελέστε, Άλβαρο Γκονσάλες, πήγε να κάνει τον... έξυπνο κόβοντας δυο φορές την μπάλα. Τη δεύτερη ωστόσο η τύχη την τιμώρησε, δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε (video).

Μέχρι στιγμής το Κόπα Αμέρικα δεν μας έχει χαρίσει πολλά όμορφα παιχνίδια, παρά μόνο ορισμένα εντυπωσιακά γκολ. Ένα από αυτά σημειώθηκε στο παιχνίδι της Ουρουγουάης με την Χιλή, με τους φιλοξενούμενος να ισοφαρίζουν με έξυπνο πλασέ του Σάντσες.

Εκείνο που μας έμεινε από το παιχνίδι ωστόσο δεν είναι οι πολλές χαμένες ευκαιρίες και τα δυο γκολ που μπήκαν, αλλά μία φάση που έβγαλε αρκετό γέλιο.


Συγκεκριμένα ο μεσοεπιθετικός της Ουρουγουάης Άλβαρο Γκονσάλες, που μπήκε ως αλλαγή στο παιχνίδι, πήγε να κάνει δυο φορές τον έξυπνο σε μία φάση, όμως η μοίρα τον τιμώρησε με τον χειρότερο τρόπο.

Στην προσπάθεια του να ανακόψει την εκτέλεση ενός φάουλ, η μπάλα πήγε στο... ευαίσθητο σημείο του και ξαπλώθηκε φαρδύς πλατύς κάτω...

Αν θέλουμε να βγάλουμε μία παροιμία από την όλη κατάσταση θα μπορούσαμε να πούμε: "Όποιος πάει να κάνει τον έξυπνο, την τρώει στα.... πόδια".

TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ