ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ

Απίστευτο και όμως αληθινό: Ο Άλβαρες έχει σκοράρει σε έξι διαφορετικές διοργανώσεις στο πρώτο του ματς ως βασικός

Argentina's Julián Álvarez (9) celebrates his goal against Canada in the second half during a Copa America Group A soccer match in Atlanta, Thursday, June 20, 2024. (AP Photo/Mike Stewart)
Argentina's Julián Álvarez (9) celebrates his goal against Canada in the second half during a Copa America Group A soccer match in Atlanta, Thursday, June 20, 2024. (AP Photo/Mike Stewart) AP PHOTO/MIKE STEWART

Ο Χουλιάν Αλβαρες πρόσθεσε ακόμη μία διοργάνωση στο ενεργητικό του, που σκόραρε στο πρώτο παιχνίδι, το οποίο ξεκίνησε βασικός.

Η Αργεντινή ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο Κόπα Αμέρικα 2024, επικρατώντας στην πρεμιέρα του Καναδά με 2-0, στο "Μερσέντες-Μπεντς Στάντιουμ" της Ατλάντα. Φυσικά, όλα τα βλέμματα ήταν ξανά στραμμένα στον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος μάλιστα έβγαλε και την ασίστ στο δεύτερο γκολ της αλμπισελέστε, στο 88', το οποίο σημείωσε ο Λαουτάρο Μαρτίνες.

Την παράσταση πάντως έκλεψε ο Χουλιάν Άλβαρες, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 49' και για ακόμη μία διοργάνωση βρήκε δίχτυα στο πρώτο παιχνίδι που ξεκινάει βασικός.

Για την ακρίβεια, ο Άλβαρες έχει σκοράρει σε έξι διαφορετικές διοργανώσεις, στο πρώτο ματς που έπαιξε ως βασικός! Το έκανε την Πέμπτη στο Κόπα Αμέρικα, το έκανε στο Μουντιάλ του 2022 στο παιχνίδι με την Πολωνία, όταν η Αργεντινή είχε κερδίσει με 2-0, το έκανε με τη φανέλα της Σίτι στην Premier League, το FA Cup και το Champions League, ενώ το ίδιο είχε πετύχει και στο Copa Libertadores, όταν αγωνίζονταν στη Ρίβερ Πλέιτ!

Αναλυτικά τα παιχνίδια του Άλβαρες που σκόραρε στην πρώτη του συμμετοχή στην 11αδα είτε σε συλλογικό, είτε σε εθνικό επίπεδο.

  • Κόπα Λιμπερταδόρες: Ρίβερ Πλέιτ - Ιντερνασιονάλ 2-2 (8/5/2019)
  • Premier League: Μάντσεστερ Σίτι - Νότιγχαμ 6-0 (31/8/2022)
  • Champions League: Μάντσεστερ Σίτι - Κοπεγχάγη 5-0 (5/10/2022)
  • Παγκόσμιο Κύπελλο: Πολωνία - Αργεντινή 0-2 (30/11/2022)
  • FA Cup: Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι 4-0 (8/1/2023)
  • Κόπα Αμέρικα: Αργεντινή - Καναδάς 2-0 (20/6/2024)
TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ