CHAMPIONS LEAGUE

Απίστευτο και όμως... ελληνικό

Απίστευτο και όμως... ελληνικό
eisitiria

Η... τρέλα για ένα μαγικό χαρτάκι αλλά και η εκμετάλλευση ορισμένων συμπατριωτών μας αμαυρώνουν τις μέχρι τώρα άριστες εντυπώσεις

Κούρσα 90 ευρώ!


Οδηγός ταξί αφού παρέλαβε από το αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" έναν 54χρονο Άγγλο, το γιο του κι άλλους συγγενείς, τους οποίους μετέφερε σε ξενοδοχείο στο Μάτι, τους χρέωσε με 90 ευρώ και αφού είδε τα δύσκολα έκλεψε τις αποσκευές που είχαν μέσα εισιτήρια του τελικού!

Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνουν περιστατικά εκμετάλλευσης τουριστών. Ο συγκεκριμένος ταξιτζής, αφού είδε τον Άγγλο να μην του δίνει τα χρήματα, διαπληκτίστηκαν, χτύπησε τον 54χρονο και μόλις ο τελευταίος ζήτησε βοήθεια από το προσωπικό του ξενοδοχείου τράπηκε σε φυγή μαζί με τις αποσκευές αλλά και κάμποσα εισιτήρια για τον τελικό.

Κλοπή 43 εισιτηρίων!


Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στο ξενοδοχείο Ιντερκοντινένταλ, εκλάπησαν 43 ονομαστικά εισιτήρια του τελικού που προορίζονταν για προσκεκλημένους της ΟΥΕΦΑ. Συγκεκριμένα σε σουίτα του 7ου ορόφου, όπου είχε διαμορφωθεί σε γραφείο επισήμων της ΟΥΕΦΑ, έγινε διάρρηξη με τους αστυνομικούς να πιστεύουν πως η κλοπή έγινε από μέσα καθώς δεν υπήρχε παραβίαση της πόρτας.

Συνελήφθη Βρετανός για 50 πλαστά εισιτήρια!


Η δίωξη οικονομικών εγκλημάτων της ασφάλειας Αττικής, συνέλαβε στην πλατεία Συντάγματος έναν 28χρονο Βρετανό κατηγορούμενο για πλαστογραφία και απάτη. Ο 28χρονος, πούλησε σταδιακά σε ιταλό ιδιοκτήτη ταξιδιωτικού γραφείου, 50 πλαστά εισιτήρια του Τσάμπιονς Λιγκ αντί 58.000 ευρώ, τα οποία προορίζονταν για ιταλούς φιλάθλους. Ο Βρετανός οδηγήθηκε στην εισαγγελία.

Μαύρη αγορά...


Στο κέντρο της Αθήνας, συνελήφθησαν δύο Γάλλοι, γιατί επιχείρησαν να πουλήσουν σε άγγλους φιλάθλους δύο υπερτιμημένα εισιτήρια του τελικού αντί 1.200 ευρώ το καθένα.

Μικροεπεισόδια...


Στις 01:55 μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο κεφάλι στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός ένας άγγλος φίλαθλος από τη διασταύρωση Ερμού και Νίκης στην Αθήνα. Σύμφωνα με την αστυνομία ο άγγλος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια επεισοδίου μεταξύ οπαδών της Μίλαν και της Λίβερπουλ.

Μισή ώρα αργότερα έγινε επίσης επεισόδιο μεταξύ άγγλων οπαδών της Λίβερπουλ στην Πλάκα για το ποιός θα αγοράσει τρία εισιτήρια του τελικού, που πωλούνταν στη μαύρη αγορά!
















TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ