VIRAL

Απίστευτο σκηνικό σε πανηγυρισμούς για την κατάκτηση τροπαίου στην Παραγουάη

Απίστευτο σκηνικό σε πανηγυρισμούς για την κατάκτηση τροπαίου στην Παραγουάη
PRINT SCREEN

Μεγάλη αναταραχή επικράτησε όταν το τρόπαιο που κρατούσαν οι παίκτες της Λιμπερτάντ ντε Πιραγιού μπλέχτηκε σε καλώδια ηλεκτροδότησης κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών σε ανοιχτό λεωφορείο.

Ένα ασυνήθιστο και ιδιαίτερο επικίνδυνο συμβάν έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια πανηγυρισμών για την κατάκτηση τροπαίου στην Παραγουάη.

Όπως είναι γνωστό, το ποδόσφαιρο στη λατινική Αμερική λατρεύεται σαν θρησκεία, οπότε όταν η Λιμπερτάντ ντε Πιραγιού κατέκτησε τίτλο, κανένας από τους φίλους της ομάδας δεν ενδιαφέρθηκε που η ομάδα αγωνιζόταν σε τοπική κατηγορία.

Μάλιστα, στο πρόγραμμα εορτασμών προβλεπόταν και η παρέλαση των παικτών με ανοικτό λεωφορείο. Εν μέσω πανηγυρικού κλίματος και ενώ το πούλμαν συνοδευόταν από μηχανές με φίλους της ομάδας, όλοι "πάγωσαν" όταν το τρόπαιο που κρατούσε παίκτης της ομάδας μπλέχτηκε σε καλώδια ηλεκτροδότησης!

Παρότι ο τραυματισμός παίκτη ή φιλάθλου της ομάδας ήταν πολύ πιθανός, ευτυχώς κάτι τέτοιο δεν συνέβη και η μόνη συνέπεια του ατυχήματος ήταν η διακοπή ηλεκτροδότητησης σε μία μικρή περιοχή, η οποία αποκαταστάθηκε λίγες ώρες μετά.

Δείτε τι ακριβώς συνέβη στο βίντεο που ακολουθεί:

TAGS VIRAL ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ