ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ

Απίστευτος Ρικέλμε, αψήφησε τον κίνδυνο και μπήκε στη μέση για να ηρεμήσει οπαδούς της Μπόκα στα επεισόδια στο Κύπελλο Αργεντινής

Απίστευτος Ρικέλμε, αψήφησε τον κίνδυνο και μπήκε στη μέση για να ηρεμήσει οπαδούς της Μπόκα στα επεισόδια στο Κύπελλο Αργεντινής

Τα επεισόδια και η ένταση μεταξύ οπαδών των Μπόκα Τζούνιορς και Χιμνάσια οδήγησαν τον Χουάν Ρομάν Ρικέλμε να επέμβει και να μπει στη μέση, προκειμένου να ηρεμήσει την κατάσταση.

Ένταση και αναταραχή επικράτησε στον αγώνα της Μπόκα Τζούνιορς με τη Χιμνάσια στον προημιτελικό του Κυπέλλου Αργεντινής, με αποτέλεσμα η έναρξη του δεύτερου μέρους της αναμέτρησης να καθυστέρησε για αρκετά λεπτά λόγω των σοβαρών επεισοδίων μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων.

Ο Ρικέλμε, πρόεδρος της Μπόκα, δεν υπολόγισε τίποτα και μπήκε... στη μέση, προκειμένου να ηρεμήσει τους οπαδούς της ομάδας του, ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Ο Αργεντινός πήγε στις εξέδρες προσπάθησε να μιλήσει με το εξαγριωμένο πλήθος, ενώ δέχθηκε ακόμα και δακρυγόνα που έριξε η Αστυνομία. Όπως μεταδίδουν τα Μέσα της Αργεντινής η παρέμβασή του ήταν καίρια και καθοριστική για την αποκλιμάκωση της έντασης.

Όπως είναι μάλιστα, αναμενόμενο οι φωτογραφίες που δείχνουν τον Ρικέλμε ανάμεσα στους οπαδούς στην προσπάθειά του να κατευνάσει τα πνεύματα κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, με τον κόσμο να τον αποθεώνει.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι οπαδοί της Χιμνάσια άρχισαν να πετούν από τις εξέδρες καθίσματα προς το μέρος που ήταν οι φίλαθλοι της Μπόκα. Στη συνέχεια έσπασαν τα κιγκλιδώματα της θύρας που χώριζε τους οπαδούς των δύο ομάδων και ξεκίνησαν οι συγκρούσεις.

Αφού η κατάσταση ηρέμησε, ο αγώνας συνεχίστηκε με τις ομάδες να οδηγούνται στη διαδικασία του πέναλτι, εκεί όπου ο τερματοφύλακας της Μπόκα μπλόκαρε τέσσερα πέναλτι και με 2-1 χάρισε στην ομάδα του την πρόκριση στα ημιτελικά.

TAGS ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ